Background adbanner
calendar

Utorak 8. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
GLUMICA OTKRILA ŠOKANTNE DETALJE! Pamela Anderson se borila sa teškom bolešću, od njenog priznanja se ledi krv u žilama “MAJKA JE ZA SVE KRIVA” Dečak ubica otkrio šta je prethodilo MASAKRU U ŠKOLI “Stalno je tražila da budem NAJBOLJI! Ljutila se i vikala kada nisam bio!” “MAMA I BEBA SU DOBRO, JA SAM PRESREĆNA!”Oglasila se Ljiljana Dragutinović EKSKLUZIVNO ZA HYPE TV nakon što joj je Kilibarda rodila UNUKU TRAŽI SE HITNA DISKVALIFIKACIJA ZA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA! Mreže gore nakon što je žestoko ošamario cimera! (VIDEO) MAJKA DEČAKA UBICE UPLAKANA NAPUSTILA SPECIJALNI SUD! Miljana Kecmanović pokušala da vidi muža i sina nasamo, pa među zadnjima napustila zgradu u Ustaničkoj?! ASMIN U STRAHU ZA STANIJIN ŽIVOT! Durdžić ne prestaje da se moli! Ne može više da izdrži! (FOTO) NOVI VAŽNI SASTANAK! Vučić sutra sa predsednikom Skupštine Mađarske HYPE TV ANKETA! Koga podržavate – Mariju ili Miljanu Kulić?! DRAMA OKO KIRETAŽE ne prestaje! U TOKU EVAKUACIJA SRBA IZ LIBANA! Avion iz Bejruta sleteo u Beograd, na letu i tri bebe ĐOKOVIĆ ZA SAMO 64 MINUTA ODNEO POBEDU U ŠANGAJU! Njegova zagonetna poruka na kineskom jeziku iznenadila je sve “PEĐA KOVAČ PROLAZI KROZ SUOČAVANJE SA SAMIM SOBOM” Mladen Sovilj progovorio o filmu “Stravično”, pa otkrio detalje radnje EKSKLUZIVNO ZA HYPE: “Ovo je NAJSTRAŠNIJE SUĐENJE kojem sam prisustvovao!” Advokat PORODICA ŽRTAVA iz Ribnikara POČELI BESPLATNI MAMOGRAFSKI PREGLEDI! Za 4 dana pregledano 159 žena! Pregledi na Kalemegdanu DEČAK UBICA SVALIO SVU KRIVICU NA RODITELJE ZA MASOVNO UB*STVO! On je satima pričao o oružju i svemu što se desilo! PRVA IZJAVA BESNE MARIJE KULIĆ ISPRED NARODNOG FRONTA! EKSKLUZIVNO ZA HYPE TV! Miljana je prekinula INTERVENCIJU Marija Kilibarda IZAŠLA IZ PORODILIŠTA sa bebom i verenikom! Voditeljka ne skida OSMEH sa lica (FOTO)

“Pevač menja profesiju!” DJ Krmak ulaže novac u opasan biznis!

Objavio: RHT
06/06/2024 4:07 PM

“Pevač menja profesiju!”

Čovek koji je godinama zabavljao ljude širom regiona i neosporno je zadužen za najbolji provod, jeste DJ Krmak. Uprkos velikim hitovima, pevač je odlučio da se oproba i u drugoj sferi bizniza.

Javnosti je poznato umetničko ime ovog pevača, ali malo ko zna da je njegovo pravo ime Goran Žižak.

Već duže vremena, ovaj pevač se nije pojavljivao u medijima, niti u televizijskim emisijama, pa je konačno rešio da iznenadi svoje fanove.

foto: časlav vukojičić

“Pevač menja profesiju!”

Naime, Goran Žižak je na svom instagram profilu objavio deo svoje nove pesme gde se predstavlja kao investitor zgrada. Navikli smo da pevač svakim svojim pojavljivanjem kao i imidžom iznenađuje svoju publiku, a samim tim i privlači pažnju javnosti.

– Kao što možete čuti i u samoj najavi moje nove pesme pod nazivom “Siromah”, koja izlazi u nedelju 9. juna reč je o velikoj lovi, zlatu i trednu koji je danas popularan. Beograd na vodi je postao simbol ovog grada, dopada mi se. U novom spotu zidam zgrade i postavljam više nivoe što se moje karijere tiče. Ne bih mnogo otkrivao, jer sam spot govori dovoljno – zagonetno i u svom stilu je zaključio Krmak.

Popularni pevač sa specifičnom frizurom koja intrigira javnost neće prestati da “šokira” svoje pratioce i na svom nalogu društvene mreže Instagram, te tu redovno objavljuje fotografije i snimke.

BONUS VIIDEO:

U videu možete pogledati poznatog fotografa Dušana Petrovića koji je progovorio o ljubavnoj vezi sa Emom.

HYPETV.RS – NAJBRŽI I NAJČITANIJI PORTAL U SRBIJI I REGIONU!

SVE! SAD!

Hypetv.rs/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner