Background adbanner
Background adbanner

Pevač iskreno progovorio: Otkako je Šaban preminuo, za mene ništa nije isto

Objavio: RHT
07/10/2021 5:00 PM

Miroslav Ilić jedan je od najpoznatijih vokala na našim prostorima, a svoju karijeru vredno gradi već gotovo pola decenije.

Slavuj iz Mrčajevaca gostovao je u emisiji City Hype, i ovu priliku iskoristio je da govori o planovima za budućnost, ali i o prošlosti.

 

Ekskluzivno za City Hype, Miroslav je govorio o svojim kolegama i odnosu sa pokojnim Šabanom Šaulićem. 

Na pitanje sa kime od kolega voli da radi, on se dotakao velikih projekata koje je radio u prošlosti, Miroslav je dao vrlo jasan ali i emotivan odgovor:

“Kad su neke velike stvari u pitanju, kolega sa kojim sam najčešće radio, uslovno govreći, te velike priče, bio je pokojni Šaban Šaulić.” – izjavio je Miroslav, bez previše razmišljanja.

 

Usledilo je pitanje o Šabanu i tome kakav je trag ostavio za sobom, Ilić je bio isključiv i rekao kako za njega više ništa neće biti isto.

“Mi jesmo bili rivali, na neki način. Ali mi smo bili jako dobri prijatelji i jedan drugog smo nadahnjavali.” – dodao je pevač sa setom u glasu.

Ekskluzivno za City Hype Miroslav je govorio i o koncertu u Šabanovu čast, koji će biti organizovan u budućnosti ukoliko epidemiološka situacija bude to dozvolila.

Budite uz City Hype, večeras od 18 časova. 

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x