Background adbanner
calendar

Četvrtak 12. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SKANDALOZNA PREPISKA IVANA MARINKOVIĆA! Jelena će doživeti nervni slom kada sazna “ZBOG STRAHA OD MENE NAPUSTIO JE SRBIJU!” Kristijan Golubović raskrinkao istetoviranog rijaliti učesnika, otkrio njegove mračne tajne! MILJANA KULIĆ UNIŠTILA SVE U RIJALITIJU! Objavljen necenzurisani kadar (FOTO) DRAMA NA VRAČARU! Tokom hapšenja muškarca POVREĐENI POLICAJCI – intervenisala i ekipa Hitne pomoći UHVAĆEN NA DELU! Hype paparazzo uslikao našeg glumca u šok izdanju: Evo šta radi kada misli da ga niko ne snima! (FOTO) SKANDAL! UROŠ ZALJUBLJEN U OVOG UČESNIKA?! Aneli će čupati kosu sa glave i DOŽIVETI SLOM JODŽIR ZAVRŠIO NA KLINICI! Isplivala fotografija sa stola ROĐENA KAO NJEGOŠ, PROMENILA POL, A SADA SE I SKINULA! Naša influenserka pokazala čime raspolaže, javnost u šoku “USKORO SE ŠIRIMO I NA MEDIJSKO NEBO HRVATSKE I AUSTRIJE!” Saša Mirković novom objavom želi da “oduva” sve konkurente u regionu! (FOTO) PROCURILI VRELI KADROVI NAŠE PEVAČICE! Vlažna, nauljana i hot mami na greh, od intime zastaje dah! (FOTO) “PRETUKLA MI JE…” Aneli Ahmić ZAVRŠILA U ZATVORU?! Isplivali jezivi detalji TUČE, ispovest ledi krv u žilama KRISTIJAN GOLUBOVIĆ PONOVO ULAZI RIJALITI! Ovo mu je najteži zadatak do sada! SKINUO SE MUŽ MIE BORISAVLJEVIĆ! Njegove golišave fotke ugledale svetlost dana, SVI U ŠOKU! (FOTO) MILICA VELIČKOVIĆ SKINULA PRSTEN!? ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Terza samo pod ovim uslovima može da bude upisan kao otac ćerke! IZJEDNAČILA SE SA BIJONSE! Tejlor Svift osvojila sedam MTV-jevih VMA nagrada VRELA AKCIJA TEODORE I BEBICE PRED PUNOM SOBOM! Kamere usnimile skandalozne scene, ona se spustila… (FOTO)

POZNATI PEVAČ PRIZNAO KRIVICU! Evo kakav je dogovor postigao sa SUDIJOM! (FOTO)

Objavio: RHT
12/09/2024 2:56 PM

POZNATI PEVAČ PRIZNAO KRIVICU!

Pop zvezda Džastin Timberlejk je sklopio sporazum o priznanju krivice za saobraćajni prekršaj, čime će izbeći suočavanje sa optužbama za vožnju u pijanom stanju.

foto: Profimedia

Prema informacijama “TMZ-a”, Timberlejk će platiti kauciju u iznosu od 300 do 500 dolara. A tačan iznos novčane kazne će biti određen na predstojećem saslušanju pred Sudom pravde u selu Sag Harbor, zakazanom za petak, 13. septembar.

Advokat Džastina Timberlejka, Edi Burk, sklopio je sporazum o priznanju krivice sa kancelarijom okružnog tužioca okruga Safolk. Ovaj sporazum garantuje da će pevač napustiti Sag Harbor bez krivičnog dosijea nakon saslušanja. Iako je advokat negirao navode o pijanstvu svog klijenta, Timberlejku će ipak biti suspendovana njujorška vozačka dozvola. I to na šest meseci zbog odbijanja alkotesta prilikom hapšenja.

POZNATI PEVAČ PRIZNAO KRIVICU!

Podsetimo da je Džastin Timberlejk uhapšen 18. juna nakon što je prošao pored znaka “STOP” tokom noćnog provoda sa prijateljima u Hemptonsu. Prema navodima policije, pevač je bio primetno pod uticajem alkohola, a odbio je da uradi alkotest. U sudskim spisima se navodi da su policajci primetili da su mu oči bile krvave i staklaste. Da je miris alkohola bio jak, te da je imao usporen govor i bio nesiguran u hodu.

Sporazum o priznanju krivice koji je postignut između advokata Džastina Timberlejka i kancelarije okružnog tužioca okruga Safolk omogućava pevaču da izbegne krivični dosije. Dok će ipak morati da plati novčanu kaznu i da se suoči sa suspenzijom vozačke dozvole. Sve oči će biti uprte ka petku, 13. septembru, kada će sudija doneti konačnu odluku o kazni za poznatog pevača.

Hypetv.rs/republika/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner