Background adbanner
calendar

Nedelja 14. Jul, 2023

Pevač bez problema progovorio o estetskim zahtevima koje je imao, pa priznao: “Volim da izgledam lepo i volim da dorađujem svoje slike”

Objavio: RHT
28/05/2023 1:26 PM

Estetska hirurgija postala je jedna od glavnih tema na estradi, kako među pripadnicama nežnijeg pola, tako i među muškarcima.

Foto: Printscreen Instagram

Među retkima koji otvoreno govore o ovoj temi je nekadašnji učesnik “Zvezda Granda” Ljuba Perućica, čovek poznat po svom istančanom fizičkom izgledu i imidžu koji njeguje.

Ljuba Perućica ne libi se da javno izrazi svoje stavove o estetskoj hirurgiji, smatrajući da je to prihvatljiv način da se održi mladolikost i unapredi izgled. Kao neko ko vodi računa o svom fizičkom izgledu, on ističe važnost osećanja samopouzdanja i zadovoljstva sopstvenim izgledom.

– Činjenica je da iz godine u godunu sve više muškaraca počinje da pazi na izgled. Moram da kažem da u svom okruženju znam muškarce koji prosto vole da izgledaju dobro, paze na svoj izgled i mislim da će se to sve više širiti – objasnio je pevač.

Dok mnogi muškarci čuvaju tajne o svojim estetskim zahvatima, Ljuba Perućica o tome potpuno otvoreno govori.

– Mislim da je prag bola veći kod žena, a ja ne volim da me nešto boli (smeh) I iskreno uvek pitam, ako ćemo nešto da bockamo i da radimo, da li to boli. Najbolnije što sam radio je ovo sa podočnjacima, ali generalno čovek sve može da istrpi – priznao je Ljuba ne krijući da s vremena na vreme „popravi“ svoje podočnjake koji ne izgledaju baš lepo s obzirom na prirodu posla.

Publika sve više obraća pažnju na to šta gleda, dok se manje oslanja na sluh, a Ljuba Perućica delimično se slaže s tim stavom, smatrajući da javne ličnosti imaju uticaj na mnoge ljude.

– Ja volim da izgledam lepo i volim da dorađujem svoje slike, da izgledaju lepše, ali ne volim da preteram u obrađivanju pa kad me vide na nastupu da me ne prepoznaju. Svakako se treba truditi da čovek nareduje ali bez preterivanja. Ljudi prate naš životni stil, nije lepo da imaš 200 kilograma i izađeš na televiziju. Ljudima treba da bude ugodno i da slušaju i da gledaju – rekao je Perućica za “Grand”.

BONUS VIDEO:

(Hypetv.rs/Blic.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner