Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

PAZITE SE PREVARE: Haraju preko lažne stranice “Pošta Srbije”!

Objavio: RHT
29/01/2023 6:15 PM

Beograđaninu S. K. koga su internet prevaranti nasamarili i “olakšali” mu račun za oko 340.000 dinara, novac je vraćen.

Foto: Printscreen Youtube

Kako su obavestili iz Narodne banke Srbije, u slučaju Beograđanina koga su prevarili preko lažne stranice “Pošta Srbije”, klijent banke S. K. je obeštećen. Svih oko 3.000 evra mu je vraćeno na račun.

“Reklamacioni postupak uspešno je okončan 5. januara 2023. godine i korisniku su vraćena sredstva. Ukupan iznos sredstava vraćenih na račun korisnika, dana 9. januara 2023. godine, odgovara iznosu sredstava za koje je račun korisnika zadužen zloupotrebom platne kartice – 343.194,89 dinara”, rekli su iz NBS za Novosti.

Foto: Screenshot Youtube

U NBS dodaju da je, u međuvremenu, još jedan korisnik podneo pritužbu ukazujući na identičnu situaciju S. K, te da je i u slučaju tog korisnika reklamacioni postupak rešen u njegovu korist, kao i da je izvršen povraćaj sredstava na njegov devizni platni račun u ukupnom iznosu zloupotrebe (513 evra).

hypetv.rs / pink.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner