Background adbanner
Background adbanner

Paris Hilton u drugom stanju! Bogata naslednica početkom godine bila na vantelesnoj oplodnji, ali ne iz zdravstvenih razloga!

Objavio: RHT
28/07/2021 11:00 AM

Bogata naslednica Paris Hilton (40) u drugom je stanju i očekuje prvo dete sa verenikom, Karterom Reumom (40).

Paris Hilton-Foto:Printscreen Instagram

Karter je otvoreno govorio da želi da zajedno osnuje porodicu sa Paris, a početkom ove godine otkrio da je njegova verenica bila na vantelesnoj oplodnji, piše “Page Six”.

– Stalno razgovaramo o planiranju venčanja i planiranju imena za naše bebe i svemu tome – rekla je nedavno Paris.

Paris Hilton i Karter Reum

Kako je otkrila u jednom intervjuu, za vantelesnu oplodnju se odlučila kako bi osigurala da dobije blizance – devojčicu i dečaka.

Tim rijaliti zvezde odbio je da komentariše vest o njenoj trudnoći.

Podsetimo, Karter je zaprosio Paris 17. februara, baš na dan kada je ona napunila 40. godina, to skupocenim smaragdnim vereničkim prstenom koji je dizajnirao Žan Duse, praunuk Luija Kartijea.

– Njen najnoviji verenički prsten ima najmanje 15-20 karata i inspirisan je Ajfelovim Tornjem. Cena iznosi skoro 2 miliona dolara – rekla je Ketrin Mani koja se bavi prodajom dijamantskog prstenja.

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

11 hours ago

Hype TV
Nakon raskida sa Aleksandrom Mladenović, Isak odmara sa njima, priznao i kako je popularnost uticala na njega!#isakšabanović ... See MoreSee Less
View on Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x