Background adbanner
Background adbanner

Paris Hilton u drugom stanju! Bogata naslednica početkom godine bila na vantelesnoj oplodnji, ali ne iz zdravstvenih razloga!

Objavio: rht
28/07/2021 11:00 AM

Bogata naslednica Paris Hilton (40) u drugom je stanju i očekuje prvo dete sa verenikom, Karterom Reumom (40).

Paris Hilton-Foto:Printscreen Instagram

Karter je otvoreno govorio da želi da zajedno osnuje porodicu sa Paris, a početkom ove godine otkrio da je njegova verenica bila na vantelesnoj oplodnji, piše “Page Six”.

– Stalno razgovaramo o planiranju venčanja i planiranju imena za naše bebe i svemu tome – rekla je nedavno Paris.

Paris Hilton i Karter Reum

Kako je otkrila u jednom intervjuu, za vantelesnu oplodnju se odlučila kako bi osigurala da dobije blizance – devojčicu i dečaka.

Tim rijaliti zvezde odbio je da komentariše vest o njenoj trudnoći.

Podsetimo, Karter je zaprosio Paris 17. februara, baš na dan kada je ona napunila 40. godina, to skupocenim smaragdnim vereničkim prstenom koji je dizajnirao Žan Duse, praunuk Luija Kartijea.

– Njen najnoviji verenički prsten ima najmanje 15-20 karata i inspirisan je Ajfelovim Tornjem. Cena iznosi skoro 2 miliona dolara – rekla je Ketrin Mani koja se bavi prodajom dijamantskog prstenja.

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x