Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

PARANOJA: Novi HIT Ace Lukasa na ekranu! (VIDEO)

Objavio: RHT
24/01/2023 9:03 PM

Aca Lukas, najveća Balkanska zvezda, čiji su hitovi na vrhu domaćih muzičkih top-lista, ponovo se vraća na scenu sa novom pesmom.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Producent pevača, Saša Mirković, vlasnik HYPE produkcije i HYPE televizije, objavio je na svom Instagram nalogu story sa video klipom spota koji se snima za novu pesmu Ace Lukasa.

Saša je na svom storiju napisao:

Foto: Printscreen Instagram

-“Upravo završavamo snimanje spota koji uskoro izlazi, bićete oduševljeni ovom pesmom”.

On je, takođe, potvrdio da je Lukas snimio spot za pesmu “Paranoja”, koja će, prema njegovim rečima, biti apsolutni hit. Ova pesma će biti još jedan uspešan korak u dugoj i uspešnoj karijeri Ace Lukasa.

Međutim, pre snimanja spota, pevač je imao zdravstvenih problema. Kako saznaje Hype juče je Lukasu bilo loše, ali je danas uspeo da snimi dva spota od koji je jedan PARANOJA.

Ovo je dobra vest za sve fanove Ace Lukasa, koji se raduju njegovom povratku na scenu sa novim hitovima.

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner