Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

Paparaco: Brena gura tri kofera, snajka je kulira!

Objavio: RHT
11/05/2021 3:00 PM

Lepa Brena boravila je u Dubaiu zajedno sa sinom Viktorom i budućom snajkom Sandrom Miljaković. Po povratku u Beograd, Viktor i Brena gurali su puna kolica kofera, dok je snajka gledala u telefon i nije se obazirala.

Lepa Brena, Sandra Miljaković i Viktor Živojinović-Foto:Printscreen

Videlo se da Breni nije baš po volji, te je Sandru u više navrata popreko pogledala, kao da je htela da joj kaže, ‘Mogla bi i ti nešto da poneseš’, ali prećutala je. Sandra je navikla da je Viktor tretira kao princezu, pa ni od svekrve ne očekuje ništa manje. 

Lepa Brena i Sandra Miljaković-Foto:Printscreen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner