Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

Pamela Anderson posle toliko godiba priznala! Samo jednog muškarca je iskreno volela!

Objavio: RHT
19/01/2023 11:30 PM

Memoari Pamele Anderson trebalo bi da budu dostupni poslednjeg dana januara, a kako piše “Daily Mail”, glumica je u potpunosti ogolila dušu, te je u knjizi priznala da je Tomu Li bila i ostala njena jedina ljubav.

Foto: IFA Film / United Archives / Profimedia

Iako je njihov odnos, blago rečeno, prolazio kroz turbulentne momente, najpoželjnija žena devedesetih je priznala da je Tomi Li bio jedini muškarac koji je u potpunosti osvojio njeno srce. Dvoje dece- sinovi Brendon i Dilan ostali su svedoci njihove ljubavi.

Podsetimo, prvi muž je bio muzička zvezda Tomi Li, nakon toga je bila u braku sa pevačem Kidom Rokom, a onda i sa Rikom Salomonom. Poslednji muž Pamele Anderson bio je Den Hejhurs, a godine 2022. su se razveli.

(b92)

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner