Background adbanner
Background adbanner

Palo pomirenje! Tamara se udaje: “Drmala me postporođajna depresija”!

Objavio: RHT
17/05/2021 3:00 PM

Tamara Đurić došla je na snimanje emisije Amidži šou sa četvoromesečnom ćerkom Tamarom i partnerom. Nakon raskida veridbe, Đurićeva se po prvi put sa Nikolom pojavila u javnosti i svima dala do znanja da su se pomirili.

Tamara Đurić-Foto:Printscreen ATA IMAGES

“On je otac mog deteta i normalno da će da bude sa nama, mene je zapravo drmala posporođajna depresija. Želim da se udam, biće to uskoro”, rekla je Đurićeva ne želeći direktno da potvrdi da se pomirila sa ocem svog deteta, a onda i objasnila zašto je dala ćerki ime Tamara:

“Sve aristokrate to rade. Šalim se. Ideja je bila moja, još kad sam bila mala, da mi je Tamara najlepeš ime. Ime je tako lepo, ne nervira me niko ko se zove Tamara, zato sam i htela ćerki da dam to ime. Ona je jedna dobra devojčica.”

 

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x