Background adbanner
Background adbanner

Palo pomirenje! Tamara se udaje: “Drmala me postporođajna depresija”!

Objavio: RHT
17/05/2021 3:00 PM

Tamara Đurić došla je na snimanje emisije Amidži šou sa četvoromesečnom ćerkom Tamarom i partnerom. Nakon raskida veridbe, Đurićeva se po prvi put sa Nikolom pojavila u javnosti i svima dala do znanja da su se pomirili.

Tamara Đurić-Foto:Printscreen ATA IMAGES

“On je otac mog deteta i normalno da će da bude sa nama, mene je zapravo drmala posporođajna depresija. Želim da se udam, biće to uskoro”, rekla je Đurićeva ne želeći direktno da potvrdi da se pomirila sa ocem svog deteta, a onda i objasnila zašto je dala ćerki ime Tamara:

“Sve aristokrate to rade. Šalim se. Ideja je bila moja, još kad sam bila mala, da mi je Tamara najlepeš ime. Ime je tako lepo, ne nervira me niko ko se zove Tamara, zato sam i htela ćerki da dam to ime. Ona je jedna dobra devojčica.”

 

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x