Background adbanner
Background adbanner

PAKT SA ĐAVOLOM: Bivši zadrugar otkrio sve o Dalilinoj umešanosti sa CRNOM MAGIJOM!

Objavio: RHT
04/08/2022 12:57 PM

Dalila Dragojević je tokom učešća u rijalitiju često bila na meti napada da se bavi crnom magijom.

Foto: ATA Images

Naime, popularna Bosanska starleta je prevarila supruga Dejana i tako završila na stubu srama, a i pored njenog ne moralnog čina Dragojević je i dalje bio zaluđen nevernom suprugom, te su mnogi počeli sa spekulacijama o Dalilinoj umešanosti u pakt sa đavolom, a jedan od njih je i bivši zadrugar Marko Đedović.

U toku emisije “Narod pita”, a voditelj Darko Tanasijević ugostio je Lazara Čolića Zolu i Marka Đedovića, koji su komentarisali Dalilinu umešanost u crnu magiju.

– Pominjala je Dalila da će da napravi nešto. Dokle smo mi stigli da pričamo o drmanju narukvice, magijama, vradžbinama. Rekao je da će nam reći još neke stvari, šta je to čudo izgovorilo iz Dalile kod Karamujića, šta ima u stanu kod njene majke. Slali su mu ljudi i pisali, rekli su da je čovek uzeo odmor od Srpske nove godine – rekao je Đedović.

– Čuo sam za takve stvari. Kaže da ume da ti napravi taj svašta. Ako može nešto dobro da mi napravi, nek mi napravi da nađem bar petsto evra…- rekao je Zola.

Podsetimo, Dalilu je porazio bivši muž Dejan kog je prevarila u rijalitiju sa Filipom Carem i koji je osvojio prvo mesto.

BONUS VIDEO:

Izvor: Kurir

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

2 hours ago

Hype TV
,,Presudno da uđem u rijaliti je što sam dobila poziv direktno sa vrha, nisam mogla da kažem ,,ne" i ukažem nepoštovanje"#zadruga #SandraRešić ... See MoreSee Less
View on Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x