Background adbanner
calendar

Petak 13. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“POZVAO ME JE ALEKSANDRIN DEČKO” Filip Car otkrio ko je dečko Nikolićeve i izneo sve detalje: “To je jedan…” “Sviđa mi se Anđela” Stanislav BACIO OKO NA HELGU! Kako li će Maja Marinković REAGOVATI: “Ili moja ili NIČIJA!” SLEDE NAM PLJUSKOVI! RHMZ se hitno oglasio, evo koji delovi Srbije su prvi na udaru ŠOK ISTINA O BRAKU KEJT I VILIJAMA! Bivši zaposleni raskrinkao zašto ju je princ zapravo oženio NA MILJANU KULIĆ JE BAČENA CRNA MAGIJA? “Marija, NAĐI JOJ SPAS, to je jače od nje” “PUPČANA VRPCA MI JE BILA OBMOTANA OKO GLAVE! OČNI NERVI SU POPUSTILI” Mara Carica otkrila da ima STRABIZAM OD CIFRE SE VRTI U GLAVI! Sat koji nosi Jelena Đoković košta pravo bogatstvo, a evo kako izgleda! (FOTO) Elena Karaman se pojavila na POSLEDNJOJ REVIJI MAJKE VERICE RAKOČEVIĆ sa SINOVIMA! (FOTO) “VIŠE VOLIM DEVOJKE SA PRIRODNIM GUZAMA, MAJA MARINKOVIĆ MI JE FUJ URADILA ZADNJICU!” Mara Carica o plastičnim operacijama “OTAC MI JE UMRO NA RUKAMA, MAJKA JE PRODAVALA GARDEROBU” Jeziva ispovest rijaliti učesnika: “Brat je…:” “NIJE ISTINA DA ME JE OTAC IZBACIO IZ KUĆE!” Mara Carica otkrila DETALJE: “Moj tata brine za mene!” UROŠEVA MAJKA VAN SEBE ZBOG KAČAVENDE! Ključa od besa, izustila samo jedno! ŠOK! “MOJA STRINA MU JE NUDILA DA JOJ BUDE ŽIGOLO!?” Bokser Marko Nikolić razotkrio tajne Joce Stefanovića: “Strina ima 60 godina!” NAŠOJ PEVAČICI HTELI DA RUŠE KUĆU! Nada Topčagić se hitno oglasila: “38 godina sam u njoj…” ŠOK! ZAŠTO MUŠKARCI BEŽE OD LJUBAVI?! Šta NEDOSTAJE ŽENAMA da bi uživale u… Ne propustite “Male stvari”! Aleksandar Vučić najavio EKONOMSKU POMOĆ ZA ĐAKE na KiM! Evo koliko će ista IZNOSITI

ZA VIKEND PAKLENE GUŽVE U BEOGRADU! Zatvaraju se ulice, javni prevoz menja trase! Pet manifestacija pred nama

Objavio: RHT
13/09/2024 3:45 PM

ZA VIKEND PAKLENE GUŽVE U BEOGRADU!

Ovog vikenda u Beogradu nas očekuje rekordan broj manifestacija, što znači i promenjenu rutu gradskog prevoza i zatvaranje saobraćajnica.

foto: pixabay

Najpre nam, u subotu sledi promocija najmlađih oficira Vojske Srbije, a potom “Ironman Triathlon”, Zemunski polumaraton, i prikaz sposobnosti Vojske Srbije “Zastava 2024” u Batajnici u nedelju.

Darko Glavaš, gradski sekretar za vanredne situacije rekao je da je pred nama jedan izuzetno dinamičan vikend.

– Dosta izmena u režimu linija javnog gradskog prevoza, dosta izmena na našim saobraćajnicama. Prve izmene počinju već danas od 17 časova ispred Doma Narodne Skupštine. Ceo prostor se zatvara od 17 časova, praktično generalna proba je od 18 do 20 časova. Redovan režim saobraćanja se uspostavlja negde oko 20.30 sati – rekao je.

Već sutradan ujutro, dakle u nedelju od ranih jutarnjih sati, nastavlja Glavaš, zbog promocije oficira imamo izmene ispred Doma Narodne Skupštine, od Pravnog fakulteta, dalje bulevarom Kralja Aleksandra, ulica Kneza Miloša, trg Nikola Pašića i kompletno prilazi samom trgu Nikola Pašića… Istakao je je da neće biti dozvoljeno ni parkiranje, ni zadržavanje u zoni zbog promocije oficira koju radi Ministarstvo odbrane zajedno sa Gradom Beogradom i ostalim službama.

ZA VIKEND PAKLENE GUŽVE U BEOGRADU!

foto: pinterest/prinscreen

– Odmah posle toga, praktično u subotu, u kasnim večernjim časovima, počinjemo pripreme za zatvaranje većih delova grada, pošto imamo još i “Ironman Triathlon” koji se prvi put održava u ovom delu Evrope. Veliki posao države i grada Beograda zajedno sa Triatlonskom unijom. Posle toga imamo Zemunski polumaraton, i naravno ono što je kruna svega. To je prikaz sposobnosti Vojske Srbije na aerodromu “Milenko Pavlović” – rekao je on.

Objasnio je da iako se svi ti događaji dešavaju u nedelju, osim promocije oficira koja je u subotu.

Kako kaže, priprema za nedeljne događaje počinje u subotu od kasnih večernjih časova i nastavlja se u ranim jutarnjim časovima u nedelju.

foto: pixabay

Pre svega, prvo počinjemo zatvaranje Savske magistrale u nedelju već od 6 ujutru. Zatvaraju se delovi Novog Beograda, zatvara se Most na Adi, kako bi se pripremili za biciklistički deo programa “Ironmana”. Tako da normalan režim saobraćaja u toj zoni uspostavljamo negde oko 13 časova. Paralelno sa tim, već od osam ujutru počinjemo izmene u Batajnici, gde se izmeštaju linije javnog gradskog prevoza. Kako bismo pripremili sve za prikaz sposobnosti na aerodromu “Milenko Pavlović”. I odmah posle toga kreću izmene u samom Zemunu, gde se zatvara praktično ceo centar Zemuna gde se prvi put na ulicama odvija treći po redu polumaraton.

Apel zbog kiše, nema otkazivanja

Hypetv.rs/alo/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner