Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

OZBILJNA KAZNA ZA KANJE VESTA: Nema putovanja?

Objavio: RHT
29/01/2023 8:15 PM

Prema izjavava Kanje Vesta gde je veličao Adolfa Hitlera i otvoreno podržao nacizam, mogao bi da dobije zabranu ulaska u Australiju.

Australijski savezni ministar izjavio je da bi reperovo putovanje u Australiju moglo neslavno da se završi i zbog njegovih antisemitskih primedbi. Ministar Džejson Klar rekao je da će mu odbiti vizu.

Foto: printscreen youtube

“Vest je poput gromobrana za sve ekstremiste, antisemite i neonaciste. Koristi gomilu antisemitiskih izjava i mi mislimo da je veliki rizik pustiti ga u zemlju”, rekao je Dejvid Adler, predsednik zajednice
Jevreja. Kako pišu neki strani mediji, Kanje je navodno već stigao u Australiju i to kako bi posetio svoju navodnu novu suprugu, arhitektu iz Melburna Bijanku Censori.


Podsetimo, Kanje je prilikom gostovanja kod kontroverznog Aleksa Džonsa rekao da je “čuo neke dobre stvari o Adolfu Hitleru” i uz to mu je još izrekao hvalospev.

– Taj čovjek je izgradio autoputove, izumeo je mikrofon koji mi pevači danas koristimo, ne možete reći da Hitler nije radio dobre stvari – rekao je između ostalog Kanje.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner