Background adbanner
Background adbanner

OVU MANEKENKU JE VOLEO CEO BEOGRAD, A I ŠIRE: U Srbiju je dolazila, a evo kako sada izgleda (FOTO)

Objavio: RHT
23/11/2022 6:30 PM

Bila je diskretnija od Naomi Kembel, Helene Kristensen, Klaudije Šifer, Eve Hercigove, Linde Evanđeliste, ali se pričalo da je nadmena i sujetna, posebno su o tome svedočile srpske manekenke sa kojima je radila. U Beograd je došla u vreme sankcija, na poziv Verice Rakočević. Bez obzira na tračeve, supermodel Jasmin Gauri je u Srbiji bila jedna od omiljenih lepotica sa svetskih pista.

Foto: Printscreen instagram

Rođena je u Montrealu u Kanadi, majka joj je bila Nemica, a otac Pakistanac. Otkrivena je sa 17 godina dok je radila u Mekdonaldsu.

U detinjstvu je bila žrtva vršnjačkog nasilja zbog svog pakistanskog porekla. Roditelji nisu odobravali njenu ideju da se bavi modelingom, ali već sa 19 godina ona se preselila u Njujork i postala zvezda.

U to vreme nije bilo uobičajeno da žena sa pakistanskim poreklom postane zaštitno lice Chanela, Diora, Velantina, Hermesa, ali Jasmin je osvojila sve najveće modne kuće i sa ostalim supermodelima je postala muza Đanija Versaćea.

Onda se iznenada, baš kao što se i proslavila, u potpunosti povukla sa modne scene. Pre samog početka revije Yves Saint Laurent 1997. pronela se vest da Jasmin odustaje, da neće šetati pistom i da odlazi u penziju.

Pošto se udala za advokata Ralfa Bernstajna, sa kojim je dobila dvoje dece, odlučila je da se posveti porodici i sklizne u anonimnost.

-„Posle 25 godina sam neletela na ovo predivno stvorenje i nastavile smo baš tamo gde smo stale“, napisala je Helena u opsiu fotografije. Ispod su se oglasile i druge koleginice supermodeli. „Ne! Moramo se ponovo sve okupiti“, napisala je Kristi Tarlington, a Amber Valeta je dodala: „O moj bože! Dve lepotice! Nedostajala si mi Jasmin“. Sliku je prokomentarisala i Bela Hadid koja je napisala – O moj bože! Legende ponovo na okupu!

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x