Background adbanner
Background adbanner

Ovo sve žene muči! Snežana otkrila kako je skinula stomak! Na ovaj način je smršala!

Objavio: RHT
08/05/2021 2:00 PM

Snežana Dakić može da se pohvali odličnom linijom, iako je zakoračila u šestu deceniju. Hrani se zdravo, vežba ali stomak nije uspevala da skine. Sada je otkrila kako se konačno izborila sa problemom koji mnoge žene muči. Pored svakodnevne vožnje rolera, ona na pet nedelja vrši detoks organizma.


“Ja sam vitka, ali niko nije savršen. Tako da je stomak boljka s kojom sve žene kubure, a i muškarci. Međutim, niko od nas ne voli jake i iscrpljujuće dijete, ali ja svakog meseca, otprilike na pet nedelja praktikujem na po pet dana detoks programe. Sada ću uzeti prolećni detoks program koji će imati ribu, morske plodove i imunostimulativne namirnice. Važan podatak je da ne gladujete, na čvrstoj ste hrani i imate pet obroka dnevno. To je način da se odviknete od toksične hrane i imate ravan stomak do leta”, rekla je Snežana.

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x