Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

Ovo sve žene muči! Snežana otkrila kako je skinula stomak! Na ovaj način je smršala!

Objavio: RHT
08/05/2021 2:00 PM

Snežana Dakić može da se pohvali odličnom linijom, iako je zakoračila u šestu deceniju. Hrani se zdravo, vežba ali stomak nije uspevala da skine. Sada je otkrila kako se konačno izborila sa problemom koji mnoge žene muči. Pored svakodnevne vožnje rolera, ona na pet nedelja vrši detoks organizma.


“Ja sam vitka, ali niko nije savršen. Tako da je stomak boljka s kojom sve žene kubure, a i muškarci. Međutim, niko od nas ne voli jake i iscrpljujuće dijete, ali ja svakog meseca, otprilike na pet nedelja praktikujem na po pet dana detoks programe. Sada ću uzeti prolećni detoks program koji će imati ribu, morske plodove i imunostimulativne namirnice. Važan podatak je da ne gladujete, na čvrstoj ste hrani i imate pet obroka dnevno. To je način da se odviknete od toksične hrane i imate ravan stomak do leta”, rekla je Snežana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner