Background adbanner
calendar

Utorak 26. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OVAJ MIRIS KOD ŽENA IZAZIVA NAJJAČI ORGAZAM U KREVETU: Doživljavaju ga MOMENTALNO OVO JE STANIJINA “ZAMALO” SVEKRVA! Evo kako izgleda majka Marka Markovića (FOTO) Ćerka poznatog muzičara radi u kozmetičkom salonu: Tata joj ima milione, ali ona od svog posla ne odustaje ZAPOMAŽE NA SAV GLAS! Ša hitno želi da vidi Vanju Maja Marinković dala svoj sud o Janjuševom braku sa Enom, pa rekla da je on nikada neće prežaliti! DEČKO JE UPOZNAO SA MAJKOM, A ONA SE FRAPIRALA! Ima 34 godine i visoka je 91 cm. BEZ DLAKE NA JEZIKU! Anelina sestra osula rafalnu paljbu po Janjušu, ovo je rekla o njegovom ultimatumu! KURTIJEVI LJUDI SU SE GROHOTOM SMEJALI NAD UPUCANIM SRBIMA Petar Petković o tragičnim događajima na KiM NAŠA VODITELJKA RASKINULA VERIDBU SA 16 GODINA STARIJIM FUDBALSKIM TRENEROM PA STALA NA LUDI KAMEN KARLEUŠA OŠURILA PO MILICI I PRIJI: “Aleksandra je davna prošlost, Milica ima hit, ali SAMO sa mnom!” DESINGERICA LUPAO MAJI NA VRATA?! Haos ispred zgrade starlete, komšinica zvala i policiju! Poslednji Supermesec u 2023. izlazi ove nedelje: Na nebu će se pojaviti neverovatan prizor Pevačica Sara Reljić peva i povlači minić! Napravila POTPUNI HAOS! ŠOK IZDANJE EME RADUJKO! FUDBALSKE LOPTE NA GRUDIMA I PREZIME NA KOŽNOM MINIĆU (FOTO/VIDEO) ČUBURAC BI MOGAO DA ODE U ZATVOR! Diskvalifikovani učesnik ovo nikako nije smeo da uradi i kaže! (VIDEO) Olja Bajrami ZASIJALA U PROVIDNOJ HALJINI! Zapušila usta estradi: “Svako ko kaže da mu se ne sviđa Karleušin album laže!” (VIDEO)

OVO SU DO SADA NEVIĐENE FOTOGRAFIJE DEČAKA – UBICE IZ FRANCUSKE: Uživao u znamenitostima kampa sa svojim žrtvama, a ovaj detalj ledi krv u žilama! (FOTO)

Objavio: RHT
08/06/2023 7:39 PM

Dečak ubica, Kosta K., u januaru ove godine bpravio je sa svojim vršnjacima iz razreda na istoku Francuske u mestu Žeks.

Foto: Printscreen Tvitter

Na fotografijama zabeleženim tokom jezičkog kampa, grupa je delovala veoma aktivno, iskoristivši svaku priliku da istraže lokalne znamenitosti i uživaju u specijalitetima tog kraja.

Međutim, ono što sada privlači posebnu pažnju je činjenica da je Kosta K. na svakoj fotografiji izdvojen od ostatka ekipe. Na tim slikama, na kojima se nalazi i pokojna E.K., koju je Kosta upucao i usmrtio 3. maja, može se videti da je držao ruke u džepovima, a čak se vidi i kako u bioskopskoj sali gleda u telefon, dok ostala deca poziraju sa osmehom.

Kosta K. na jednoj od slika sedi na čelu stola i pozira, dok su oko njega ostale devojčice.

Nakon stravične tragedije koja je potresla Srbiju, jedan od organizatora jezičkog kampa u Žeksu se oglasio i prisetio se trenutaka provedenih sa ekipom kojoj je pripadao i Kosta K. tokom njihovog boravka u Francuskoj.

– Skrhan bolom i još uvek u šoku izazvanim nemilim događajem, kojim su ugašeni mladi životi, nevine dece, a mnogi roditelji pokriveni velom večne tuge, 3. maj ćemo proglasiti danom žalosti. Neka nasmejana lica sa fotografija iz januara se sada smeju u raju, neka im je pokoj duši – između ostalog je napisao organizator.

BONUS VIDEO:

(Hypetv.rs/Alo.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner