Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

OVO NIKO NIJE ZNAO: Poražavajuća istina o Andriji Miloševiću, zanemećete kada čujete!

Objavio: RHT
18/03/2023 10:00 PM

Poznati glumac Andrija Milošević, otkrio je detalje o svom usponu u karijeri.

Foto: Printscreen

Kao talentovani srednjoškolac, Andrija je veoma rano napustio kuću i sa 16 godina upisao se u Akademiju u Cetinju. Čak i tokom svojih studentskih dana, Andrija je počeo graditi svoje ime i reputaciju. U jednom periodu, igrao je u Beogradu i Podgorici toliko često da je doslovno živeo na vozovima.

Andrija, koji je nekada važio za najtalentovanijeg mladog glumca, postigao je svoj uspeh pre svega kroz zahtevne pozorišne uloge. Bez obzira na svoju ogromnu popularnost, nikada nije bio arogantan i nikada nije omalovažavao bilo koga.

Nikada nije osećao zavist ili gorčinu prema bilo kome, iako su ga neke stvari bolele. Uvek je radio na onome što želi, i ništa ga nije moglo zaustaviti. Beograd je bio san grad za mnoge mlade glumce, i izgraditi karijeru nije bilo lako za Andriju. On svoj uspeh pripisuje dobrim prijateljima koji su mu pomogli da nađe posao i čak ga hranili kada je bio gladan.

Foto: Printscreen Instagram

– Jezda mi je pravio doručak, jer sam bio gladan. Goran Jeftić mi je nalazio poslove. Nisam skapavao, ali nisam živeo u nekom blagostanju. Tada nisam razmišljao, kada mi je materijalno bilo najteže, nisam razmišljao o parama – kaže Milošević.

Andrija je stekao slavu ulogom u “Mješovitom Braku”, a tokom snimanja, igrao je i u pozorišnoj predstavi istovremeno. Putovao je vozom u Podgoricu da bi igrao u drugoj predstavi, i živeo je na vozovima godinu dana. Konačno je postao producent, što pripisuje teškoćama koje je imao u životu.

– Dok ja radim na televiziji, paralelno sam radio turneje, igrao predstave, igrao sam skoro trideset predstava mesečno. Putovao sam za Crnu Goru vozom. Ovde odigram predstavu, odem na voz u 22h, stignem ujutru u Podgoricu. Tamo odigram predstavu, na voz, stignem ovde … Živeo sam u vozu godinu dana – priseća se proslavljeni glumac.

Jednog dana, dok je šetao Novim Beogradom, video je Nikolu Rokvića, Grua i još nekoga kako se raspravljaju, i pomislio je da napravi predstavu o rokeru, narodnom muzičaru i reperu. Tako je došao na ideju za “Pevaj Brate”, predstavu koju je producirao i u kojoj je glumio.

Foto: ATAimages

– Plata mi je bila 210 evra, a stan sam plaćao 200. Ne pitaj me kako sam živeo od 10 evra. Tako sam ja krenuo u to. Kada sam odradio “Survivor”, vratio sam se u Beograd i šetao sam po Novom Beogradu, seo u jedan kafić i gledao kako gostuju Nikola Rokvić, Gru i još neko. Oni su se nešto raspravljali, meni tu padne na pamet da napravimo predstavu o rokeru, narodnjaku i reperu… – priseća se Milošević.

Njegov prijatelj iz klupe Marsenić kaže da je Andrija živeo jedan težak život i da je samo on znao kroz šta je prolazio.

– On vidi u jednoj emsiji da je žena ostala bez supruga, da deca idu po 15km peške do škole, on je nazvao telefonom i odmah im upaltio pare da imaju da kupe. Svake godine nosi poklone za decu sa posebnim potrebama. Organizovali ste predstave da pomognete ljudima iz Obrenovca, kada su bile poplave – kaže Marsenić.

Kao maloletan je zarađivao da bi podržavao i pomagao svoju porodicu, to je zanimljivo.

– Andrija je preživljavao i momente samoće, velike odgovornosti kada je ostao bez roditelja. Pobedio je predrasude koje su postojale – kaže njegova drugarica iz klupe, Gordana Tomić za “K1” TV.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner