Background adbanner
calendar

Sreda 7. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Bilo kakvog KOPANJA NEĆE BITI još DVE GODINE!” Vučić o delovanju anti-litijumskih aktivista (VIDEO) Danas je SVETA PETKA TRNOVA! Ženama je ovo STROGO ZABRANJENO! Uroš Stanić URNISAO Kulićke zbog POMIRENJA SA MARINKOVIĆEM: “Obraz ĐON, ponovo ste se SLIZALE SA BUĐOLOM!” Ognjen Amidžić ZAKAČIO AUTO DOK JE VOZIO BEBU?! Evo gde provodi vreme sa ženom i ko se ne odvaja od njih! (HYPE PAPARAZZO) “U VEZI SAM GODINAMA, to VEŠTO KRIJEM!” Angeliina samo za HYPE otvorila dušu i otkrila GREŠKU IZ PROŠLOSTI (VIDEO) ŽENA OD SULTANA SE SKINULA! Sve se CEDI, a evo GDE IMA TETOVAŽU (FOTO) EVO KADA JE GOJAZNOST UZROKOVANA BOLEŠĆU, A NE HRANOM! Ako imate ove simptome hitno se obratite lekaru! KRALJ ČARLS POBESNEO ZBOG PONAŠANJA PRINCA HARIJA! Drama u kraljevskoj porodici ne jenjava! NIJE DUGO IZDRŽALA! MAJA PONOVO OTIŠLA NA “REMONT”! Marinkovićeva se pohvalila novom promenom! (FOTO) “To je moja LUDA GLAVA! Imao sam POVREDE!” Jodžir u Pretresu ŽALI što NIJE NASTAVIO SPORTSKU KARIJERU, a jedna ŽENA bi mu bila PODRŠKA (VIDEO) HEROJ NACIJE, NIKOLA JAKŠIĆ, ODBIO DA IGRA BITNU UTAKMICU ZBOG ISPITA! Studira veoma težak fakultet! MIONA I ŠA DANAS IMAJU RAZLOGA ZA SLAVLJE! Sve objavili javno, sada je sve jasno! (FOTO) “MOJA MAJKA JE IMALA PROBLEM SA ALKOHOLOM!” Jodžir GRCAO U SUZAMA pa se obratio Stefanu Usiljaninu: “Uf, šta si mi napravio brate moj, razbio si me!” Naša glumica POKAZALA STAN u kojem živi sa MUŽEM PILOTOM i opisala dnevnu rutinu: “Mislila sam da NISAM NORMALNA!” (FOTO) “MOJ OTAC JE BIO SA KSENIJOM PAJČIN!?” Najpopularniji influenser OTKRIO velike detalje! JODŽIR: “Majko izvini, ali jeste tako!” SVI DETALJI O MAJINOJ TRUDNOĆI I STANISLAVU! Slađa Lazić Poršelina nije mogla više da ćuti: “Biće najbolja mama na svetu”

OVO JE ŽENA DUŠANA MANDIĆA! Ona je osvojila srce našeg vaterpoliste, a on je mesecima razmišljao kako da je zaprosi! (FOTO)

Objavio: RHT
07/08/2024 6:59 PM

OVO JE ŽENA DUŠANA MANDIĆA!

Credit line: Andreas SOLARO / AFP / Profimedia

Vaterpolisti Srbije plasirali su se u polufinale Olimpijskih igara. Srbija je savladala favorizovanu Grčku sa 12:11, a gol odluke postigao je neverovatnI Nikola Jakšić 1.2 sekunde pre kraja. Vaterpolista Dušan Mandić ponovo je imao noseću ulogu i omogućio saigračima šansu za novi uspeh.

Godinama unazad Mandić je jedan od važnijih igrača, a bio je i deo zlatne generacije delfina koji su Srbiji doneli brojne medalje. Najveću podršku tokom prethodnih godina pružila mu je porodica koja mu je i veliki oslonac kako privatno tako u karijeri.

OVO JE ŽENA DUŠANA MANDIĆA!

Slađana Mandić više od deceniju je velika podrška trofejnom sportisti, a pre dve godine njih dvoje su porodicu uveličali 2019. godine kada su dobići ćerkicu Lenku, a trigodine kasnije na svet je stigao njihov naslednik Ognjen.

Dušan i Slađana su se upoznali u jednom beogradskom restoranu, kada ona je išla u srednju ekonomsku školu, a Dušan u gimnaziju. Oni su još tada pokazali simpatije jedno prema drugom, a pred prvim velikim izazovom su se našli 2015. godine. Zbog obaveza u klubu Mandić se preselio u Italiju pa su neko vreme funkcionisali na daljinu. To je dodatno ojačalo njihovu ljubav.

Ona je osvojila srce našeg vaterpoliste, a on je mesecima razmišljao kako da je zaprosi

Neke stvari nisu uvek išle po planu, a o tome je Mandić svojevremeno govorio. Naime, otkrio je kako je planirao da romantično veri svoju voljenu, međutim, neke stvari ispadnu drugačije nego što smo zamislili.

„Moja je želja bila da iznajmim barku i da je zaprosim dok plovimo negde na moru. Ne bih sada da objašnjavam razloge, ali ispalo je potpuno drugačije. Prsten sam kupio na početku sezone u Italiji i smišljao kako to da učinim. Nismo se videli dva meseca, a kada je došla, kasnio sam na aerodrom zbog utakmice. Bio sam strašno nestrpljiv da je konačno vidim. Kada smo krenuli ka stanu, pre nego što smo ušli u automobil kleknuo sam i zaprosio sam je. Ovoga puta nula bodova za romantiku, ali iznenađenje je bilo pravo. I što je najvažnije – rekla je da“, ispričao je vaterpolista.

Hypetv.rs/Hello/M.K.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner