Background adbanner
Background adbanner

“OVO JE MOŽDA POSLEDNJE ZBOGOM”: Baka Prase se ponovo oglasio nakon što mu je UGAŠEN youtube kanal!

Objavio: RHT
28/09/2022 8:00 PM

Jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase oglasio se ponovo na svom Instagram profilu nakon što su mu ukinuli jutjub kanal.

Foto: YouTube printscreen

Naime, Baka Prase se obratio fanovima, a tom prilikom je otkrio da ne planira da otvori novi kanal na kom će snimati:

“Dosta vas mi govori da napravim novi kanal, ne mogu.Želim da se borim za ovaj. 6 godina rada, truda i uspomena. Ovo je možda poslednje zbogom”, napisao je Baka.

FOTO: instagram

Inače, dugo se spekulisalo o sadržaju koji Bogdan plasira na svom kanalu, pa korisnici društvenih mreža komentarišu da je to jedan od mogućih razloga.

Jutjuber je prošle nedelje bio na saslušanju zbog navodnih optužbi koje je protiv njega podneo vlasnik Pinka Željko Mitrović, a istražni organi navodno vode više predmeta protiv Bake Praseta, između ostalog, sumnjiči se za utaju poreza.

BONUS VIDEO:

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x