Background adbanner
Background adbanner

OVO JE ISTINA O ODNOSU GOCE BOŽINOVSKE I BOJANE RODIĆ: Snimak otkrio sve!

Objavio: RHT
08/08/2022 4:00 PM

Bojana i Mirko od samog početka svoje ljubavne priče ne kriju koliko se vole, a mediji su u više navrata spekulisali u kakvom je Rodićeva odnosu sa Božinovskom.

FOTO: printscreen/youtube

Pričalo se o svađama i zamerkama, pevačica je u više navrata isticala koliko voli svoju snajku, a sada su jednim snimkom stavile tačku na sve spekulacije.

Bojana Rodić je na svom Instagramu podelila snimak u kojem ona i Goca zajedno đuskaju na jednoj proslavi. Njih dve su se fenomenalno provodile, grlile i držale za ruke, te nema nikakve sumnje da je između njih sve u najboljem redu.

FOTO: instagram

BONUS VIDEO:

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x