Background adbanner
Background adbanner

OVO ĆE SE PREPRIČAVATI: Teorija Tijane Ajfon zašto je Peca ostavio Aleksandru ,,Dadilja joj pegla i kuva mužu, a ona radi nokte sa zečevima”

Objavio: RHT
13/08/2022 12:15 PM

Starleta Tijana Ajfon je nedavno zapanjila mnoge izjavom u kojoj je do detalja razložila zbog čega je Predrag Raspopović Peca prevario suprugu Aleksandru Subotić sa rijaliti veterankom Majom Marinković, između ostalog ističući i to da je Aleksandra više brinula o tome da ona sama bude sređena i našminkana, dok su joj o kući i deci vodile računa dadilje.

Foto: Instagram/ video printscreen

Tom prilikom je Tijana i istakla da ona sama iz kuće izlazi u potpunosti nesređena jer joj je prioritet da kuća bude čista, a ručak spremljen za nju i njenog dragog, a nizom snimaka koji je danas objavila na Instagramu je demonstrirala i kako to izgleda.

– Frizura radna – poručila je u svom maniru Maksimovićeva.

Foto: Instagram

– Aleksandru Subotić poštujem, ali mi je žao što prolazi kroz sve to. Ali, ja sam i njoj rekla, ne možeš da imaš dadilju da ti čuva decu i kuću 24 sata dnevno, a da ti imaš ogromne nokte i da si po ceo dan nalickana. Dadilja ti pegla i kuva mužu! Ja sa kim god da sa bila, najbitnije mi je bilo da mi kuća bude sređena i da je skuvan ručak jer po kući ne treba da ti šeta dadilja nego ti i tvoj partner goli ako hoćete – istakla je nedavno Ajfonka za “Republiku”.

– Ne ide to tako. Mislim da je sad dobro naučila kako treba da se radi. Ja nju poštujem. Niko neće čuti nijednu ružnu reč o njoj od mene, ali zavozala se. Ja u restoran dođem sa prljavom kosom, zavezanom u rep, a ona sedi ful našminkana, u ful haljini, sa ogromnim noktima i na njima neki zečevi, pa ne ide to tako.

– I što joj je onda muž otišao? Pa, osetio je da nema ženu nego figuru. Muškarcu ne treba figura nego kur… u krevetu, čistačica u kući i kuvarica u kuhinji. Muškarcu treba poklanjati pažnju. Tu je i moja majka grešila jer je gledala samo brata i mene, a na muža nije obraćala pažnju – zaključila je tada Tijana.

Izvor: puls

BONUS VIDEO:

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x