Background adbanner
calendar

Nedelja 26. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŠOK REAKCIJA TAKIJA O MAJINIM INTIMNIM ODNOSIMA SA STANISLAVOM: Evo šta je priznao prijatelju, a on zanemeo! ANELI SE ŽALILA DA JE TUČE DVOGODIŠNJA ĆERKA: Polupala sve po stanu, želela da pobegne od nje! SKANDALOZNO! MILJANA SE UNEREDILA PRED UČESNICIMA: Dobila slom kada je shvatila da su je kamere snimile! “BATA I LULA SU IMALI KRIZE U BRAKU!” Ispovest sina Bate Živojinovića: “Njihov brak nije bio bajka!” EVO ČIME SE BAVI OTAC DŽEJLE RAMOVIĆ! Komšije progovorile o njoj i otkrile kakva je zapravo, ovo javnost nije znala o pevačici NOVI OKRŠAJ MILJANE I ZOLE! Polivaju se, bacaju stvari, Kulićeva jedva diše, obezbeđenje uletelo, isplivao i snimak! (VIDEO) “VIDEO SAM BATINO TELO KADA SMO GA PREMEŠTALI!” Sin Miljko o premeštanju posmrtnih ostataka Bate Živojinovića ŠOKANTNO! ANELI, ASMIN I ZIKA OČI U OČI: Ahmićeva planira da zabrani Durdžiću prilaz ćerki, udarila i na Staniju! “ŽALIM ŠTO NISAM BIO OCU NA SAHRANI!” Ispovest sina Bate Živojinovića: “Nisam ispratio najboljeg druga!” SAŠA MIRKOVIĆ NASTAVLJA DA POMERA GRANICE: Ponosno potpisao još jedan film kao producent koji će osvojiti svet! HAOS U DOMU STANISLAVA KROFAKA?! Njegova ćerka prolazi kroz HOROR, NE IZLAZI IZ KUĆE! MAJA DIVLJA PO RIJALITIJU, BUDI UČESNIKE I PRAVI HAOS: Stanislav ne može da je smiri, izgubila kontrolu, očekuje se hitna kazna NIKOLU ROKVIĆA ZADESILE U GRČKOJ STRAVIČNE VESTI: Porodica krila od njega sve, pevač se slomio STANISLAV UCENJUJE MAJU DA RASKINU, ONA NASRNULA NA NJEGA I NAPRAVILA MU HAOS: Krofak zanemeo od šoka, nije mogao da veruje! ŽESTOKA TUČA NA DESINGERICINOM NASTUPU: Devojke se čupaju i pesniče, procurio i šokantan snimak, njegova reakcija je skandalozna! (VIDEO) NIKI MINAŽ UHAPŠENA: Privedena zbog navodnog posedovanja DROGE, sve uživo objavila na Instagramu, a evo šta tvrdi! (VIDEO)

OVO ĆE OBRADOVATI MILJANU KULIĆ! Spajaju je sa velikim svetskim zvezdama, njen snimak postao VIRALAN u svetu!

Objavio: RHT
02/08/2022 8:01 PM

Pevačica Tejlor Svift našla se na udaru kritika nakon otkrića da, zbog svojih putovanja privatnim avionom, emitira više ugljen dioksida od bilo koje druge slavne osobe.

Utvrđeno je da je njen avion imao 170 putovanja ove godine, a njen najkraći let trajao je 36 minuta.

Upravo zbog toga, društvene mreže ”gore” od šala na njen račun, a niko nije ni slutio da će na stranici u jednom postu završiti Miljana Kulić. Ovo do sada nije pošlo nijednoj našoj zvezdi, bila ona pevačica ili rijaliti učesnica.

Snimak Kulićkinog kašljanja u emisiji ”Narod pita”, bio je savršen da opiše situaciju sa poznatom pevačicom. Spomenuti snimak je sedmi u nizu, a među ličnostima čije su klipove koristili pojavila se i Kris Džener.

Inače, ovaj instagram profil pravi više od 3 miliona korisnika, a reakcija i komentara na spomenuti post je bilo pregršt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Saint Hoax (@sainthoax)

U moru komentara, samo je jedan uočio da se radi o Miljani, što je navelo mnoge da je guglaju. Ova vest će sigurno oraspoložiti Miksi koja trenutno vodi bitku u bolnici zbog komplikacija operacije smanjenja želuca.

Izvor: pulsonline.rs

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner