Background adbanner
calendar

Petak 19. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HYPE TV PROGRAM ZA SUBOTU 20. JUL! Aleksandra Mladenović U PRETRESU otkrila ko je JEDINI MUŠKARAC koji je bio NASILAN PREMA NJOJ! “Mnogi su mi okrenuli leđa kada mi je bilo najteže” MAHRINA OTVORENO: “Sama vodim svoje bitke!” RHMZ IZDAO UPOZORENJE: NEVREME u ovim delovima Srbije! Budite na OPREZU! GLUMAC POSTAO OTAC! Kolege mu CEPALE MAJICU, FEŠTA trajala DO JUTRA?! (FOTO) ĆERKA ČUVENOG KOMPOZITORA DOŽIVELA JE BRUTALNO SE*SUALNO NASILJE SA 16 GODINA: “Jedva sam PREŽIVELA NOĆ…” “OLUJA VETRA MOŽE OŠTETITI OBJEKTE!” Čuveni meteorolog o JAKOM NEVREMENU koje sledi: “URBANE POPLAVE u Beogradu!” MANIJAK presreo ĆERKU NAŠEG GLUMCA, koji ga je PRIJAVIO POLICIJI! Otkrio DETALJE! DA NAM I VAZDUH I VODA I ZEMLJA OSTANU ČISTE: Predsednik Vučić izjavio da će se lično boriti za životnu sredinu i život našeg naroda u Jadru i Rađevini Dalila SE SA VERENIKOM VALJA PO PESKU! TRČKARAJU PO PLAŽI, strasno se LJUBE, ona sve USNIMILA! (FOTO, VIDEO) Ministar Dačić o ubistvu Fatona Hajrizija: Ubica na policiju ispalio ukupno devet hitaca nakon čega je likvidiran CITY HYPE: Sani Armani o odnosu sa Nikolom Lazetićem, Eva Ras osudila Dalilu! Rada Manojlović se prisetila majke! Evo kada Đoković saznaje PROTIV KOGA PRVO IGRA NA OLIMPIJSKIM IGRAMA! Naš nole napada ZLATO! LEA STANKOVIĆ ŠOKIRALA SVOJOM ISKRENOŠĆU! U “Car Castu sa VaVanom” spomenula i bivše (FOTO/VIDEO) ŠOK! Aleks Nikolić dobija krivičnu prijavu! Maja oštro: “Izigrava žrtvu preko mojih leđa” EKSKLUZIVNO U CAR CASTU SA VA VANOM! Posle 10 godina svađe, Lea Stanković progovorila o svemu (VIDEO) ANA ĆURČIĆ OTKRILA DETALJE SUĐENJA! Evo šta je rekla za Slavnića i Kačavendu (FOTO)

OVIH PET NAMIRNICA NEVEROVATNO TOPE KILOGRAME! Više nećete ni sekunde imati problema sa izgledom

Objavio: RHT
10/07/2024 5:16 PM

Ovih pet namirnica tope kilograme

Profimedia

Ovih pet namirnica tope kilograme

Više od 80% žena starijih od 20 godina razvije celulit u nekom trenutku svog života. Iako je kod mnog neprimetan, ove male rupice mogu učiniti da se osećate neprijatno u sopstvenoj koži. Srećom, postoji mnogo namirnica koje povećavaju hidrataciju, pojačavaju kolagen i ispiraju toksine kako bi sprečile i smanjile pojavu celulita.

Dodavanje ovih pet namirnica u vašu ishranu će vas staviti na put ka postizanju glatke kože zbog koje ćete se osećati samopouzdanije.

Zeleniš

Lisnato povrće poput spanaća, kelja i kupusa prepuno je raznih hranljivih antioksidanata i vitamina koji su odlični u sprečavanju neželjenog povećanja telesne težine. Ovo moćno povrće je takođe puno vlakana i magnezijuma koji pomažu u hidrataciji ćelija kože i tako prečava razvoj celulita. I, najbolje od svega, super ih je lako uključiti u vašu ishranu! 

Borovnice

Bobice su inače bogate antioksidansima poput kupina i borovnica i odlične su za izbacivanje štetnih toksina iz tela i sprečavanje znakova starenja. Ove slatke, ukusne bobice mogu poboljšati proizvodnju kolagena i podstaći rast nove kože – što rezultira poboljšanim tonom i teksturom kože. Uživajte u ukusnom doručku tako što ćete ih dodati u svoje palačinke, zob ili jogurt, i bićete na putu da smanjite celulit!

Profimedia

Losos i tunjevina

Losos i tunjevina sadrže velike količine Omega-3 masnih kiselina koje pomažu u smanjenju upale i održavaju kožu snažnom i gipkom. Ove zdrave masti takođe naporno rade na povećanju cirkulacije, jačanju limfnog sistema i održavanju hidratacije kože. Pokušajte da jedete najmanje tri obroka sa ribom nedeljno i brzo ćete videti prednosti na delu.

Citrusi

Citrusi poput grejpfruta, pomorandže i limuna ispunjeni su vitaminom C i ne samo da nam pomažu u borbi protiv prehlade, već i pomažu u obnovi i obnavljanju kože. Ovi sočni plodovi daju antiinflamatorne hranljive materije i hidrataciju koja je potrebna telu za proizvodnju kolagena. Kombinujte svoje omiljeno citrusno voće sa zdravim proteinima i mastima i imaćete savršenu užinu koja će vam pomoći u borbi protiv celulita.

Integralne žitarice

Hrana od celog zrna sa visokim sadržajem vlakana odlična je za normalizaciju probavnog sistema. Vlakna pomažu telu da brzo ukloni toksine, smanjujući masnoću na stomaku pre nego što se pretvori u celulit. Možete jesti vlakna tokom celog dana uz razne proizvode od celog zrna kao što su hleb, ovsena kaša – pa čak i testenina! I kao bonus, hrana ispunjena vlaknima pomaže da se duže osećate sito, tako da je manje verovatno da ćete grickati tokom dana.

Uključivanje ove ukusne hrane u vašu ishranu može napraviti veliku razliku u održavanju vaše kože glatkom i lepom. 

Hypetv.rs/E.B.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

“I dalje volim Filipa!” PAULA “Istetovirala sam ga! Napatila sam se!”

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner