Background adbanner
calendar

Sreda 9. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MILJANA GRCA U SUZAMA ZBOG ABORTUSA! Evo da li će zadržati Zolino dete HYPE TV PROGRAM ZA ČETVRTAK, 10. OKTOBAR! Ekskluzivno “Mlin sa Memom” – NE PROPUSTITE! UŽIVO OBRAĆANJE VUČIĆA IZ DUBROVNIKA! “Izmenili smo 3 stvari, Srbija će nastaviti da vodi suverenu politiku” CITY HYPE! Jovana Pajić o estradnim RAZVODIMA! Đekson ŠOKIRAN Gastozovim ulaskom u rijaliti! Darko Lazić PROSLAVIO rođenje ćerke! (VIDEO) ZOLA DOLAZI U BEOGRAD ZBOG MILJANE?! Čolić hoće da je ženi jer je odustala od kiretaže?! HAOS U NAJAVI! EVO KAKO JE IZGLEDALA ELENA KITIĆ PRE OPERACIJA! Procurila šok fotka POGINULA ĆERKA SRPSKOG ROKERA! Jeziva saobraćajka, imala je samo 25 godina, porodica slomljena AUTOBUS UDARIO ŽENU NA BANOVOM BRDU! Noga joj smrskana, Hitna pomoć je hitno odvezla! Istraga u toku! (FOTO) POBOLJŠAJTE KRVNU SLIKU! Ovih 7 namirnica su spas! MOGU DA VAS DIGNU IZ MRTVIH! “NEKA JE VUKU I ŠUTIRAJU, NE ZANIMA ME!” Marija Kulić besna nakon Miljanine neočekivane odluke! Neće više dolaziti iz Niša za Beograd zbog nje!  KAKO NAJLAKŠE POKRENUTI SVOJ BIZNIS? Vaš pouzdan partner na putu ka poslovnom uspehu – Godina d.o.o. NAJNOVIJA VEST! Jači zemljotres pogodio Kragujevac! STIGLA DOJAVA O POSTAVLJENOJ BOMBI! Hitna evakuacija u niškoj gimnaziji AUTO POKOSIO DEVOJČICU U IVANJICI! Nesrećno dete ima teške povrede! A evo i šta se desilo u centru Beograda ŠOK IZDANJE MAME DŽEHVE! NIKO NE MOŽE DA JE PREPOZNA! Fotka zapalila društvene mreže! (FOTO) EVO KAKO IZGLEDA KAMENOLOM U DONJOJ JABLANICI NAKON POPLAVA! Traga se za nestalima, bageri stoje ukopani, scene jezive (FOTO)

Ovih deset stvari muškarci primećuju na ženama u krevetu, ali im nikada neće priznati

Objavio: RHT
09/05/2023 11:59 PM

Seks je jedna od najintimnijih radnji koje možemo imati s nekom osobom i zbog toga je sasvim prirodno da brinemo o nizu različitih stvari.

Foto: wen hui wang / Panthermedia / Profimedia

Brinemo izgledamo li im dobro, primećuju li te čudne strije ili misle da nismo dobri u krevetu. Jeste li se ikada zapitali šta muškarci primećuju u krevetu? Primećuju li zaista te male stvari koje žene zabrinjavaju? Evo koja je istina iza onoga što muškarci zapravo primećuju u krevetu i treba li se zabrinuti.

Kako da znate da je rano za zajednički život: O čemu bi prvo trebalo da razgovarate sa partnerom?

Vaše mane: Da, vidi rolnice na stomaku, da, vidi strije, pa čak i vaše akne. Ali ne govori ništa jer ga nije briga za te sitne nesavršenosti. Vi ste mu dovoljno dragi da ima seks s vama i to zapravo sve govori. Vi ste divni u njegovim očima.

Ove navike poboljšavaju vaše odnose, ali štete vašem zdravlju

Vaša stegnutost: Zapravo je jako retko videti istinski opuštenu vaginu, ali možete poboljšati svoj stisak tamo dole putem Kegelovih vežbi ako ste pod stresom zbog toga.

Vaša “donja’ frizura: To je naročito istinito kada se pruža oralni seks. U najmanju ruku, istuširajte se i uredite dole. To će učiniti stvari prijatnijim za njega i vas.

Kako muškarci pišu poruke kad im se žena baš, baš sviđa?

Vaša reakcija na njihove mane: Primetiće ako rukama pređete preko njegovih ožiljaka ili akni. On zna, i do neke je tačke prilično uobičajeno videti muškarca kako polako postaje vrlo svestan toga, a samim time i nesiguran. Zato, ako možete, zanemarite i njegove mane. Niko od vas dvoje nije savršen.

Otkrivena savršena razlika u godinama između partnera

Koliko vam se sviđaju: Žele da znaju da su poželjni i žele da znaju da želite da budete s njima. Ako izgledate kao da upravo idete kod zubara, primetiće to i povući se.

Koliko uživate u seksu: Muškarci primećuju koliko stenjete, izvijate leđa, ali i vaše orgazme. Ali, oni i uživaju u tome. Ako ne pravite mnogo buke ili samo pravite izraze lica koja izgledaju dosadno, verovatno više neće hteti da spava s vama.

Foto: Mark Leibowitz / DesignPics / Profimedia

Posebne veštine: Znate onu neverovatnu stvar koju možete da uradite sa svojim jezikom? Da, primetiće to, obožavati, a i setiti se toga kasnije kad budu razmišljali o vama. Ako ste prava rok zvezda u krevetu, nemojte se suzdržavati: uvek će čuvati tu uspomenu… i pokušati ponovo da spava s vama.

Vaša omiljena ‘mesta‘: Svaka žena je drugačija. Muškarac će hteti da zna šta volite, gde volite da vas dodiruje i sve moguće fetiše koje biste mogli da imate.

Vaš trud: Muškarci ponekad završe sa ženama koje se jednostavno ne trude previše u krevetu. Ako želite da budete neverovatni u krevetu, preuzmite inicijativu i učinite stvari kako biste mu ugodili. Zaista ne traže puno, samo da pokažete da ste zainteresovani i voljni da učestvujete.

Emocije koje imate nakon seksa: Muškarci žele da se osete dobro nakon seksa. Oni žude za intimnošću i maženjem baš kao i vi. Ako do toga ne dođe, moguće je da više neće hteti da spava s vama ili se neće osećati najprijatnije.

(B92)

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Tagovi:

  • hypetv.rs
  • ljubav
  • Sex
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

    PRATITE NAS

    HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
    HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
    Background adbanner