Background adbanner
Background adbanner

OVE JESENI JEDAN ZNAK ĆE IMATI SREĆE NA FINANSIJSKOM POLJU: A evo koja dva znaka će imati sreće u ljubavi!

Objavio: RHT
25/09/2022 8:00 AM

Stigla je jesen, a sa njom i promene na astrološkom nebu.

Foto: Jill Wellington / Pixabay

Ono što ima najsnažniji energetski uticaj jeste jesenja ravnodnevica, odnosno početak jeseni, pa će ova energija da se odrazi na neke horoskopske znakove, a posebnu atmosferu i vibracije osetiće ova tri znak:

Ovan

Ovan je najispunjeniji kada obavi sve svoje zadatke, a sada ćete da budete rasterećeni od obaveza i spremniji da se opustite. Uživaćete u društvu bliskih ljudi, lako ćete da se povežete sa drugima, pa ćete i da se zabavljate i osvojite neko novo srce. Osećaćete se većim od života. Pripadnici ovog znaka su samouverene, duhovite osoba koje lako motivišu druge i pokreću na akciju, a jesenja ravnodnevica će da vam donese ljubav, jer ćete da stvorite mnogo novih veza.

Bik

Povećava se verovatnost provođenja kvalitetnog vremena s nekim ko vam je osvojio srce. Ali, tokom jesenje ravnodnevice moguće je da će Bikovi da požele da se posvete sebi i da rade na zdravoj ljubavi prema samom sebi, prenosi Atma. Rođeni u ovom znaku biće pre svega spontani, mnogo će da improvizuju, a energija će da im se poveća na poljima ljubavi, romantike i zabave. U poslovnoj sferi ih očekuju zanimljive ideje, pa će ono što su smislili da naiđe na odobravanje i moći će da zarade stabilan prihod.

Rak

Rakove očekuju uzbudljive vesti na ljubavnom planu. Moguće je i da ćete da dobijete informaciju o unapređenju na poslu. Čeka vas povećanje prihoda i napredak u karijeri. Vreme je da preuzmete vodstvo u novom profesionalnom poduhvatu. Energija jeseni vas podstiče da sredite svoj dom, da ga dekorišete i da učinite svoj prostor oazom pozitivne energije.

BONUS VIDEO:

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x