Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

Ove HOROSKOPSKE znake je teško nadmudriti!

Objavio: RHT
19/11/2021 1:00 PM

Postoje ljudi koji su pametni, a postoje i oni koji su toliko inteligentni da je to jednostavno impresivno. Svi znamo ljude koji imaju visoki stepen intelegencije, ali postoje oni koji mogu sve da nadmudre.

 

Devica: Analitička inteligencija

Iako znaju puno, Device i dalje neprestano uče. Iznenadili biste se koliko im u tom može pomoći pažnja koju usmeravaju na detalje. One su toga svesne i ako žele da vas nadmudre, prethodno će sve proveriti i naučiti. Devica je poznata po tome što je najpametniji horoskopski znak, zato ih nemojte potcenjivati, prenosi “Your Tango”.

PRINTSKRIN

Vodolija: Logička inteligencija

Vodolije su poznate po svojoj logičkoj inteligenciji, vide odgovore i rešenja koji drugima nedostaju. Mogu da ostanu mirni kad stvari postanu napete. Neće stvari shvatati lično i usresrediće se na postizanje svojih ciljeva.

 

Škorpija: Emocionalna inteligencija

Škorpije imaju vrlo čvrst stav kad nastoje da dobiju nešto što žele. Vole da smišljaju planove i načine kako da postignu svoje ciljeve. Budući da su emocionalno inteligentni, lako mogu biti manipulativni da nateraju druge na postupke koji im mogu omogućiti da ostvare svoje planove. Škorpije katkada mogu da budu previše iskrene.

Strelac: Lingvistička inteligencija

Kako biste razumeli njihov sjaj, sa Strelcem je dovoljno samo razgovarati. Oni su vrlo otvoreni, imaju snažan osećaj za dobro i zlo i vrlo su samopouzdani. Ako neko ugrozi njegovo poverenje, Strelac može da se oseća prisiljen da dokaže svoju intelektualnu sposobnost. Ako želi da vas nadmudri, Strelac to može učiniti bez problema.

IZVOR: KURIR.RS/HYPETV.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner