Background adbanner
Background adbanner

OVAKVU ”KIČ” KUĆU DO SADA NISTE VIDELI

Objavio: RHT
27/09/2022 12:15 PM

Njegova dnevna soba je tek prizor za pamćenje, ima oslikan plafon na kojem je prikazano nebo. Tu su i zlatne slike na zidu, kao i bogato ukrašen kafe sto

Foto: Printscreen

Društvena mreža TikToku doživela je veliki procvat, te je mnogi smatraju i jednom od trenutno najpopularnijih, a njen sadržaj zaista je raznovrstan. Korisnici koriste ovu platformu za deljenje saveta o nezi lica, kože, kose, kao ljubavnih i psiholoških. Mnogi ga koriste identično kao Instagram stori, a postoje i oni koji prezentuju svoju privatnost.

Tako je jedan muškarac, koji se na Tiktoku predstavlja kao Iskender Kurt, postao pravi hit kada je otvorio nalog, te u nekoliko snimaka pokazao svoj dom. Njegova kuća dospela je u žižu komentarisanja na društvenim mrežama nakon što je čovek pokazao da zlata i mermera za njega definitivno nikada nije dosta!

Foto:printscreen

U snimcima je pokazao svaki kutak svog “kič” doma. Prošetao je kroz svoju trepezariju, u kojoj svaka stolica, kao i sto, imaju ukrasne radove, dok su zavese takođe upečatljivo plave, a uz to, sve vreme se prskao parfemom.

Foto: Printscreen

Njegova dnevna soba je tek prizor za pamćenje, ima oslikan plafon na kojem je prikazano nebo. Tu su i zlatne slike na zidu, kao i bogato ukrašen kafe sto. Spavaća soba naravno ima ogroman krevet s još većim uzglavljem, uz luksuznu posteljinu, a on je to sve dodatno začinio svojim prisustvom bez majice na tom krevetu.

Foto: Printscreen

BONUS VIDEO:


Izvor: alo.ra

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x