Background adbanner
Background adbanner

Ovako Kaja Ostojić provodi vreme dok je razdvojena od dečka

Objavio: RHT
20/04/2021 9:00 AM

Pevačica Katarina Ostojić Kaja poslednjih nekoliko nedelja provodi u Beogradu, dok njen emotivni partner, fudbaler Mateo Pavlović ima sportske obaveze u Francuskoj.

Katarina Ostojić Kaja-Foto:Printscreen/Alo


Kako ne bi ometala svog dragog, pevačica je trenutno u Srbiji kod kuma, a paparaco uslikao je Kaju kako užurbano korača ka jednoj teretani u kojoj svakodnevno vodi računa o svom fizičkom izgledu.

Katarina Ostojić Kaja-Foto:Printscreen/Alo

Uprkos lošem vremenu i kiši, Ostojićevu ne napušta želja da izgleda što bolje, pa tako prkosi vremenskim uslovima i ne mrzi je da se dotera i ode na trening.

Alo

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x