Background adbanner
calendar

Četvrtak 10. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PEVAČ HITNO HOSPITALIZOVAN! Priključen na aparate, zdravstveno stanje mu pogoršano OVO JE NAJSIROMAŠNIJI ZNAK! On je predodređen da živi u bedi “Ništa od razvoda, Slađa mi je sve oprostila! Kupio sam joj narukvicu od 5.000 evra”: Đani otkrio istinu o raspadu braka! ZOLA DOLETEO U SRBIJU ZBOG MILJANE I BEBE SVE PRIZNAO:”Iskreno, žigolo sam, ide mi dobro za sada” MARIJA KULIĆ BESNA KAO RIS! Skandal! Donešena odluka! “UDARAĆU I NA ČELNIKE TELEVIZIJA!” OTVORENE PRETNJE MEDIJIMA: Filip Car glumi SILU nad SEDMOM SILOM? “Ko me god bude spomenuo…” NASTAVAK SUĐENJA ZORANU MARJANOVIĆU! Danas svedoče tri žene DOVEDITE GA DO LUDILA! Male tajne velikih majstora, ovo je tajna vrhunca! SNEG STIŽE BRŽE NEGO ŠTO SMO MISLILI! Detaljna prognoza do kraja oktobra NAPRAVIO NAJVEĆU ZEMLJU POSLE CARA DUŠANA Vučević na izložbi posvećenoj kralju Aleksandru: “Večna slava i hvala viteškom kralju, ujedinitelju, osvetniku Kosova!” Dnevni horoskop za četvrtak, 10. oktobar: Lavovi će dobiti zlata vredne savete, Vagama jedna planeta mrsi konce ERDOGAN DANAS STIŽE U BEOGRAD: Evo kako će izgledati plan zvanične posete “DA GA ZOVE PRODUKCIJA DA MU DA PARE ODMAH BI DOTRČAO” Miljana Kulić se GUŠI U SUZAMA! Ujutru je čeka VELIKA ODLUKA! Evo da li će ABORTIRATI RASKRINKAVANJE: Mitrovići platili Anđeli 120.000€ unapred da povuče prijavu za PROTIVPRAVNO LIŠAVANJE SLOBODE – ugovor za Đuričićevu donela Nina Kovačević! Tajni sastanak organizovao Milan Milošević Milanu Miloševiću nikako da HYPE izađe iz glave! HYPE TV: Mića je previše “PRLJAV” za naš ukus. Kažu učesnici da je glavni DILER “BOMBONA” u rijalitiju! “TRAŽILA MI JE 200 EVRA ZA KIRETAŽU” Zola raskrinkao sve o Miljaninoj trudnoći, a onda obelodanio mračne tajne Kulićevih “VOLIM DA BIJEM!” Stoja Novaković rekla zbog čega joj muškarci ne prilaze, pa otkrila da podržava Desingericu i da voli da ga sluša!

Ovako je počla njihova priča: ANABELA NIKAD ISKRENIJE O LJUBAVI SA GAGIJEM

Objavio: RHT
26/05/2023 10:00 PM

Anabela Atijas, poznata pevačica, prisetila se svojih početaka u karijeri i ljubavi sa Gagijem Đoganijem, sa kojim ima dve ćerke.

Foto: Printscreen Instagram

Anabela je postala poznata kao članica grupe “Fanky G”, koja je dominirala domaćom scenom tokom devedesetih godina. Njihov hit singl “Samo u snu” lansirao ih je na vrh muzičkih lista, a Anabela ne krije zadovoljstvo što se mnoge njihove pesme i danas slušaju.

Nakon razvoda od Gagija Đoganija, sa kojim ima dve ćerke Lunu i Ninu, Anabela je napustila grupu i započela samostalnu karijeru. Iako mnogi pevači teže velikim podvizima, Anabela ističe da se uvek držala sredine koja je ispunjavala.

Foto: Ahel/ATAImages

“Nisam ostvarila ništa što nisam želela. Iskusila sam sve što sam trebala. Nikada nisam imala prevelike ambicije, uvek sam težila zlatnoj sredini i tu opstajem već 30 godina. Za mene je čaša puna”, iskreno izjavljuje Anabela.

Njen život je, osim sjajne karijere, obeležila i ljubav sa Gagijem, a Anabela se i danas seća tog trenutka kada su se prvi put sreli.

“Da budem iskrena, to se desilo odmah među nama. Moja harizma, da ne budem skromna, uticala je na to da se on okrene za mnom i nađe hrabrost da mi priđe. Odmah mi je predložio da izađemo na piće, odmah smo bili zaljubljeni oboje”, otkriva pevačica.

Foto: Printscreen Instagram

“Konačno se pojavila osoba koja nije imala veze sa ratom i izbeglicama. Samo smo pričali o muzici i stranim izvođačima. 24 sata smo pravili koreografije, to nas je pokretalo”, dodaje Anabela.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner