Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

OVAKO JE NIKOLIJA IZGLEDALA NA POČETKU KARIJERE: Neverovatna transformacija! ( FOTO )

Objavio: RHT
14/03/2023 10:30 AM

Ćerka pevačice Vesne Zmijanac, takođe pevačica, Nikolija Jovanović, privlači veliku pažnju medija već godinama unazad zbog svog privatnog života.

Foto: Printscreen Instagram

Naime, Jovanovićeva je još 2011. krenula da se probija ka estradi, a budući da je već dugi niz godina na istoj, javnost je svedok njenih brojnih transformacija.

Foto: Printscreen Youtube

Pevačica je izgledala znatno drugačije nego danas. Plastičnog hirurga posetila je zbog povećanja grudi, a kako komentarišu na društvenim mrežama, na licu je doterala nos, jagodice i zube.

Danas je fokusirana na porodicu, a takođe je i jedna od najuticajnijih umetnika mlađe generacije u Srbiji, a i šire.

Foto: Printscreen Youtube

Podsetimo, pevačica Nikolija Jovanović već nekoliko godina uživa u ljubavi sa reperom Reljom Popovićem, svoj odnos još uvek nisu krunisali brakom. Poznati par ima dve predivne ćerkice.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs / alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner