Background adbanner
Background adbanner

OVAKO IZGLEDA VODITELJKA KADA NIJE NA POSLU: Marija sve oduševila vrelim fotkama sa letovanja! (FOTO)

Objavio: RHT
27/09/2022 2:30 PM

Voditeljka Marija Savić Stamenić otišla je na odmor u Crnu Goru gde uživa i pokazuje koliko je zanosna kada se kamere ugase.

Foto: Printscreen/Instagram

Marija je objavila nekoliko fotografija na kojima izgleda vrhunski, pa je oduševila svoje pratioce na društvenim mrežama.

“Kad se iznerviram na poslu, pa se vratim nekoliko dana unazad… Polako. Diši duboko”, napisala je Marija u okviru poslednje objave na Instagramu.

“Pravi ideal ženskog tela”, Jedna od najlepših žena na ovim prostorima”, Lepe noge”, Ko tebe, lepotice, može da iznervira?”, samo su neki od komentara ispod objave.

Marija je jednom prilikom otkrila koliko obraća pažnju na svoj izgled.

“O izgledu razmišljam tih pola sata pred emisiju, dok se oblačim i šminkam, a kada emisija počne, bitan mi je samo sadržaj. Tako je oduvek bilo. Dugo sam bila reporter, na ekranu sam se pojavljivala i pokisla, smrznuta, bez šminke… Desilo mi se jednom u Kosovskoj Mitrovici da sam počela da perem kosu, stavila šampon i više nije bilo vode, a trebalo je da se pojavim uživo u programu za 45 minuta. Bila je zima, šest ujutro. Isprala sam malo kosu flašicom od pola litra. Možete da zamislite kakva mi je frizura bila! Od tada ne marim previše.”

BONUS VIDEO:

Izvor: kurir.rs

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x