Background adbanner
calendar

Nedelja 21. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŠAKIL O’NIL NASTUPA SA DEVITOM! Mnoge je oduševio dres NBA zvezde zbog natpisa na leđima! (FOTO) MUP SE OGLASIO HITNIM SAOPŠTENJEM! Građani, pažnja, ovo vam može spasiti život! KIŠA ĆE LITI KAO IZ KABLA Paklene vrućine neće skoro, a evo kada možemo da očekujemo novo nevreme! JANJUŠ I ASMIN ZAKOPALI RATNE SEKIRE!? Ovakav obrt niko nije očekivao nakon haosa sa Aneli, javno se pojavio ovaj dokaz! (FOTO) MILICA DABOVIĆ EKSPLICITNO POZIRALA! Nosi tračice umesto kupaćeg na plaži, pa pokazala pozadinu! (FOTO) JKP “PARKING SERVIS” UPUTIO HITAN APEL GRAĐANIMA: Ako ste parkirali u ovim ulicama, odmah pomerite auto! “PLAŠIM SE SMRTI! NE MOGU DA IMAM DECU!” Detalji DNEVNIKA Merlin Monro? “Pijem previše tableta…” “Producent Relje Popovića me je blokirao” Mahrina:” Ne znam kome sam trn u oku” PROGRAMSKA ŠEMA HYPE TELEVIZIJE ZA PONEDELJAK 22. JUL! Gledajte šokantnu ispovest Saleta Luxa u D-castu-u! MIRKA VASILJEVIĆ TRUDNA PO PETI PUT?! Glumica otkrila da je vreme za blizance! ANA I PEĐA RAJKOVIĆ IMAJU STAN U ŠPANIJI, A NA KOSMAJU ISKEŠIRALI 270.000 EVRA! Prodali nekretninu na Vračari u uložili u renoviranje “PRITISAK I PULS MI NENORMALNO SKAČU” Milošu Bikoviću usred snimanja filma rekli da ima zdravstvanei problem? MAHRINA: “Bez lažne skromnosti, sve Henijeve pesme su meni posvećene!” ZAHLAĐENJE DOLAZI U OVAJ DEO SRBIJE! RHMZ izdao upozorenje na grmljavinu i pljuskove, a evo kada nas očekuje novi tropski talas! PROGLAŠENA VANREDNA SITUACIJA U ARILJU! Voda se izlila u domaćinstva, poplavljeni podrumi (VIDEO) JANJUŠ SLOMLJEN OD BOLA! Nakon što je posetio grob pokojnog brata, poslao poruku koja kida dušu! (FOTO)

OVAKO IZGLEDA NJEN DAN: Mnogi misle da Anđela Đuričič vodi glamurozan život, a sada je isplivala prava istina!

Objavio: RHT
27/07/2023 10:57 AM

Anđela Đuričić uključila se uživo putem Tiktok naloga, gde je govorila o privatnom životu i tome kako su joj sada ispunjeni dani.

Foto: Printscreen Youtube

Mnogi misle da je njen život glamurozan i da samo ispija kafe, sunča se po luksuznim plažama i izlazi, međutim nije tako. Ona je otkrila da većinu vremena provodi radno.

– U poslednje vreme radim. Svaki dan radim, probudim se ujutru i ispratim šta se sve desilo. Napravim plan obaveza. Idem na posao. Kad završim sa obavezama svratim da jedem i kupim nešto u prodavnici, potom dođem kući i to je to – istakla je Anđela u lajvu a ono što je iznenadilo mnoge jeste činjenica da Crnogorka ponekad radi i vikendom.

– Da, ponekad radim i vikendom. Ovaj vikend nisam, ali prošli jesam – rekla je Đuričićeva koja je od skoro postala voditeljka Hype televizije.

Foto: Hypetv

Podsetimo, otkako je raskinula vezu sa Zvezdanom Slavnićem, Anđela živi na relaciji Beograd – Đenovići.

Jedno vreme je vodila emisiju u Crnoj Gori, a sada se prebacila u studio u centru Beograda, gde se televizija i nalazi.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs / alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner