Background adbanner
calendar

Četvrtak 9. Feburar, 2023

OVAJ ODGOVOR JE ZABRINUO MNOGE: Karleušin najbolji prijatelj PRIZNAO u kakvim je odnosima sa Duškom! (FOTO)

Objavio: RHT
11/04/2022 8:00 PM

Život pevačice Jelene Karleuše i njenog supruga Duška Tošiće svakodnevno je pod lupom javnosti.

INSTAGRAM

Pre nekoliko dana završili su na sudu zbog navodnog nasilja koje je Duško izvršio nad Jelenom početkom ove godine na Božić.

Karleuša je tada stigla u pratnji svog najboljeg prijatelja i menadžera Zorana Birtaševića koji joj je već niz godina podrška i u dobru i zlu.

Da je neko ko zna sve tajne pevačice i njene porodice svakako jeste on, pa je sada iznandio sve na svom Instagram profilu kada je otkrio detalj koji se tiče njegovog odnosa sa suprugom Jelene Karleuše fudbalerom Duškom Tošićem.

Zoran je na pitanje u kakvim si odnosima sa Duškom, kratko i jasno odgovori sa NI U KAKVIM.

Šta je Zoran ovim hteo da poruči samo on zna a nama ostaje da nagađamo.

IZVOR: ESPRESO.RS/HYPETV.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner