Background adbanner
calendar

Sreda 9. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NAJNOVIJA VEST! Jači zemljotres pogodio Kragujevac! STIGLA DOJAVA O POSTAVLJENOJ BOMBI! Hitna evakuacija u niškoj gimnaziji AUTO POKOSIO DEVOJČICU U IVANJICI! Nesrećno dete ima teške povrede! A evo i šta se desilo u centru Beograda ŠOK IZDANJE MAME DŽEHVE! NIKO NE MOŽE DA JE PREPOZNA! Fotka zapalila društvene mreže! (FOTO) EVO KAKO IZGLEDA KAMENOLOM U DONJOJ JABLANICI NAKON POPLAVA! Traga se za nestalima, bageri stoje ukopani, scene jezive (FOTO) ŠOK NAPAD NA KEJT MIDLTON! Princeza ponovo na meti, a evo šta je razlog DRAMA KOD SVILAJNCA! Most se srušio dok je kamion prelazio preko njega (FOTO) “Uvek rado posetim Baščaršiju”: Saša Mirković se javio iz Sarajeva! A evo ko od najbližim saradnika mu pravi društvo (FOTO) “NESTAO JE…” Naša pevačica javno moli za pomoć, hitno uputila apel: “Odmah nas pozovite ako ga vidite” SVE JE SLUTILO NA KRAJ KALINIĆA I SANDRE! Evo kada je poslednji put objavio zajedničku fotku! (FOTO) “LJUDI, OVO JE OTMICA! GURAJU NAM TABLETE U USTA DOK SPAVAMO!” Rijaliti učesnici u POLICIJSKOJ STANICI! HYPE TV DIREKTNO SA LICA MESTA SVEČANOST NA OPLENCU! Vučević prisustvovao otkrivanju spomen-biste kralja Aleksandra (FOTO) Fudbaleri Partizana u ETNO SELU! Evo šta rade u Republici Srpskoj NOVAK NEZAUSTAVLJIV U ŠANGAJU! Đoković bez izgubljenog seta stigao do četvrtfinala! MAMINA KOPIJA: Ćerka Ane Mihajlovski izrasla je u pravu lepoticu – Kao TOP MODEL! Evo kako Iva izgleda ANA ĆURČIĆ I MILENA KAČAVENDA OČI U OČI POSLE GODINU DANA! “Nije smela da me pogleda, bila sam prilično besna” (VIDEO)

OVAJ MOĆNIK JE BIVŠI MUŽ LIDIJE VUKIĆEVIĆ (FOTO)

Objavio: RHT
28/07/2023 10:00 PM

Ona je jednom prilikom govorila o tome da joj jako smetaju komentari da kao žena sportskog funkcionera ništa ne radi.

Foto: Printscreen Instagram

Sportski direktor FK “Crvena zvezda” Mitar Mrkela nikada nije eksponirao svoj privatni život, ali javnosti je dobro poznato da je bio u braku sa glumicom Lidijom Vukićević.Mitar Mrkela nakon braka sa Lidijom započeo je vezu sa atraktivnom Olgicom, sa kojom

Ona je jednom prilikom govorila o tome da joj jako smetaju komentari da kao žena sportskog funkcionera ništa ne radi.

– Čitala sam komentare ispod Mitinih i mojih zajedničkih fotografija u kojima ljudi pretpostavljaju da ništa ne radim. Te predrasude nisu tačne. Moj dan počinje tako što vozim dete u školu, zatim obavljam kupovinu, dolazim kući, završavam obaveze. Potom odlazim po sina, a kad se vratim, spremam ručak. Kuvam svakodnevno. Imam dete, naravno da ću da mu spremam hranu. Osim toga, moj muž se zdravo hrani, ne jede masno, jede dosta belog mesa, salata i voli da ruča kod kuće. Mnogo vremena provodim u kuhinji, nekad i više nego što želim – rekla je Olgica jednom prilikom.

Foto: ATAImages

Funkcija sportskog direktora u velikom klubu podrazumeva i da ne postoji klasično radno vreme. Prelazni rokovi su obično u vreme godišnjih odmora, tako da se Olgica ne seća ni jednog jedinog dana da njen muž nije morao da radi.

– Nije lako biti supruga sportskog funkcionera. Za sve ove godine koliko smo zajedno ne sećam se da mu je makar na pola sata bio isključen telefon. Uvek ga neko zove, stalno radi. Međutim, on je radoholičar i ne pada mu teško. Nekad mu doslovce kažem: “Hajde ostavi malo telefon i druži se sa nama”. Šalu na stranu, svesna sam da je na odgovornoj funkciji i da mora puno da radi ako želi da ostane uspešan kao i dosad – naglasila je Olgica.

Foto: ATAImages

– Kad je Mita slobodan, što je retko, uglavnom prošetamo. On svakog dana odvoji vreme da se igra sa Duletom. Uveče volimo da gledamo filmove i serije. Viđamo se sa prijateljima. Imamo stvarno mnogo prijatelja sa kojima se posećujemo – istakla je Olgica jednom prilikom za “Informer”.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner