Background adbanner
Background adbanner

OTVORILA DUŠU: Pevačica progovorila o svom izuzetno teškom detinjstvu i tragediji koja je obeležila za ceo život!

Objavio: RHT
09/08/2022 9:02 AM

Folkerka nikad nije krila da je data na usvajanje, a njena životna priča je izuzetno teška.

Foto: ATAIMAGES

Pevačica Mina Kostić je kao mala živela u trošnoj kući sa braćom i sestarama. U jednom trenutku nju je usvojila tetka repera sa kojom je provela dobar deo života i koju je gledala kao svoju majku, te je često i pominjala.

Mina je rođena kao Minira Jašari, a njeni roditelji Alija i Zoja, pored nje, imali su još devetoro dece. Svi su živeli u trošnoj kućici u naselju Ledine.

Mina je sa samo pet godina data na usvajanje, i od tog trenutka živela je kod Dude Ivanović.

 

Da joj detinjstvo bude još teže učinila je i jedna tragedija – njena rođena sestra se utopila.

– Jedna sestra mi se udavila kada je imala trinaest godina… Jako teško sam to podnela. To se desilo 1992. godine. Kad god se toga setim bude mi teško, ali kažem sebi tako je valjda moralo da bude. Tako je valjda Bog hteo. To je bila sudbina – ispirčala je Mina u jednom intervjuu.

Izvor: pink.rs

BONUS VIDEO:

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x