Background adbanner
calendar

Četvrtak 23. Mart, 2023

OTVORENA PRETNJA VUČIĆU USRED SKUPŠTINE SRBIJE “Svaki put kad sedne u avion, život mu je u rukama mog muža!” (VIDEO)

Objavio: RHT
09/02/2023 6:30 AM

Narodni poslanik i potpredsednica DS-a Dragana Rakić izrekla je nešto što se može protumačiti kao pretnja po bezbednost predsednika Srbije Aleksandra Vučića

Foto: Printscreen Twitter/Ilustracija HYPETV

Rakićeva je uputila skandaloznu izjavu predstavnicima SNS u bifeu Narodne Skupštine Srbije, gde se tokom poslednje sednice obraćala povišenim tonom i bez imalo filtera, nedostojno tako odgovorne funkcije:

O ovome je posvedočio narodni poslanik Milenko Jovanov, koji je razotkrio skandaloznu pretnju:

Prenesite onom vašem da svaki put kad sedne u avion, život mu je u rukama mog muža!”

Muž Dragane Rakić zaposlen je u Kontroli leta Srbije i Crne Gore, a s obzirom na kontekst u kome je izjava data, može se reći da nije pretila samo predsedniku, već i drugim državnicima koji putuju avionom.

Podsećamo, rasprava je započela tvrdnjama Rakićeve da se “bez članske karte SNS ne može postati ni tetkica”, na šta je Jovanov odgovorio da je očigledno da može – čim se njen muž nalazi na tako dobro plaćenoj poziciji.

Iako nije direktno upućena predsedniku Vučiću, imenom i prezimenom, jasno je da je upravo on taj koji najčešće putuje avionom na sastanke sa visokim zvaničnicima širom sveta, pa je tako i najviše ugrožen potencijalnim mahinacijama gospodina kontrolora leta, muža Dragane Rakić, koji navodno drži u rukama živote državnika srpske Vlade. 

Izvor: alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner