Background adbanner
Background adbanner

,,OTROVAĆU SE, ZAKLEO SAM SE U DETE” Zadrugar Robert preti da će napustiti rijaliti

Objavio: RHT
25/09/2022 4:45 PM

Zadrugar Robert Mitrović insistira na tome da razgovara sa produkcijom rijalitija “Zadruga 6”, a u slučaju da ga odbiju, zapretio je da će se otrovati lekovima!

FOTO: Youtube

Robert Mitrović, koji je javnosti postao poznat kao bivši muž Viktorije Mitrović, već danima izražava nezadovoljstvo i preti da će napustiti rijaliti.

Robert je nekoliko puta pokušao da razgovara sa produkcijom i da pobegne, a sada je pronašao novi način da skrene pažnju na sebe i izađe napolje.

Naime, Mitrović je jutros počeo da ucenjuje produkciju da će se otrovati, ako mu ne dozvole da razgovara sa njima.

– Čekam do 2, inače ću učiniti to sebi, sakrio sam dosta tableta, imam koliko hoćeš, otrovaću se, zakleo sam se u dete – pretio je on obraćajući se produkciji gledajući u kameru.

BONUS VIDEO:

Izvor: Srbija Danas

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x