Background adbanner
Background adbanner

OTKRIVENO STANJE MILJANE KULIĆ: Marija joj očitala lekciju zbog ovoga, evo kako je rijaliti zvezda!

Objavio: RHT
04/08/2022 10:30 AM

Miljana Kulić naglo je pozlilo samo nekoliko dana po operaciji želuca, kada je morala ponovo da bude operisana i izvađena joj je slezina.

Foto: Ata Images

Izvor otkriva da se Miljana stabilizovala i da su joj rezultati dobri, te da se dosta mirnije ponaša, budući da su morali da joj odstrane slezinu, zbog ozbiljnosti situacije. Kako nastavlja, Marija je posetila svoju ćerku, te joj je objasnila da ne sme konzumirati cigarete, koje je tražila odmah nakon što je došla svesti.

– Miljanine analize idu na bolje. Mnogo je bolja i mirnija, nego kada smo je probudili nakon operacije slezine. Pričala je sa Marijom – započinje izvor.

– Objasnili su joj za cigarete i da je samo to za njeno dobro. Juče kada je dobila cigarete zvala je sve žive koji su joj pružali podršku dok je agonija trajala, pa ju je to uznemirilo. Ostaće pod nadzorom ako ovakvo stanje ostane još 2-3 dana – kaže izvor iz KC Niš.

BONUS VIDEO:

Izvor: Republika

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

2 hours ago

Hype TV
,,Presudno da uđem u rijaliti je što sam dobila poziv direktno sa vrha, nisam mogla da kažem ,,ne" i ukažem nepoštovanje"#zadruga #SandraRešić ... See MoreSee Less
View on Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x