Background adbanner
calendar

Ponedeljak 20. Maj, 2023

OTKRIVENO KADA ĆE SE ANA ĆURČIĆ PONOVO ZALJUBITI! Goca Dragišić otkriva šta joj numerologija govori: “ONA MORA PRVO DA SE OPORAVI EMOTIVNO, FIZIČKI I DUHOVNO!”

Objavio: RHT
06/12/2023 2:16 PM

Gordana Goca Dragišić, poznati astrolog i numerolog , gošća je u ekskluzivnoj emisiji “Vatreno krštenje”,  koja se emituje svake subote u 18 časova na Hype televiziji, kod naših voditeljki i novinarki, autorki emisije, Miljane i Nevene Arsić.

Foto: HYPETV

Sa Gocom su naše voditeljke prošle sve važne i u javnosti vrlo tražene komentarisane teme, a među njima se našla i ljubav Ane Ćurčić.

Ana je nedavno izašla iz ljubavne veze sa Acom Bulićem, a Goca nam je otkrila kada će, po numerologiji, biti spremna za novu ljubav:

“Ova godina je njoj, godina regeneracije, bilo bi idealno da ovu godinu upotrebi za sebe, da sebe dovede u red, da i mentalno i fizički i duhovno sebe izbalansira, rekla je Goca u “Vatrenom krštenju” i dodala:

Foto: HYPETV

“Znači, ne bih joj savetovala, nije joj ovo godina za ljubav, ovo nije godina za neke nove početke, ja sam bila u šoku kada je objavljeno da je ona sa Acom, ja sam rekla to ne može nešto da traje, ali dobro, Bože moj. Tek neka 2025. godina je godina njene stabilnosti i emotivnog otpuštanja svega onoga što je loše i spremnost da uđe u nešto novo”, rekla je Dragišićeva u “Vatrenom krštenju”.

UKOLIKO ŽELITE DA PROČITATE JOŠ EKSKLUZIVNIH VESTI IZ EMISIJA “VATRENO KRŠTENJE”, KLIKNITE NA LINK OVDE.

Emisiju “Vatreno krštenje” gledajte svake subote u 18 časova na televiziji Hype, dok u isto vreme na Youtube kanalu Hype televizije možete gledati premijeru kada je omogućeno i komentarisanje našeg gosta i tema tokom emisije. Ukoliko, ipak, propustite “Vatreno krštenje”, subotom u 18 časova, reprizni termini Vas očekuju već u ponedeljak u 13 časova i u četvrtak u 22 časa.

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner