Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

OTKRIVENO: Evo za koga se u tajnosti udala ćerka Goce Božinovske!

Objavio: RHT
29/01/2023 11:30 PM

Ćerka pevačice Goce Božinovske i muzičara Radeta Vučkovića, Jelena Vučković, vešto skriva svoj privatni život od očiju javnosti.

Foto / Facebook Jelena Vuckovic

Ona se 2016. godine udala se u tajnosti za dugogodišnjeg dečka Aleksandra Sofronića, a njena majka Goca Božinovska je demantovala tu vest. Međutim, njen zet je brzo negirao izjavu i potvrdio pisanja medija.

 Naravno da smo venčani. To je nešto između njih dve, ne znam šta bih vam rekao. Možda je Goca tako reagovala jer je mislila da je to privatna stvar – rekao je tada Sofronić.

Jelena i Aleksandar žive u Valjevu, a dolaze u Beograd samo kada imaju poslovne obaveze ili da obiđu porodicu. Ona se fokusira na svoju muzičku karijeru i pesme, a ne na skandalima iz privatnog života.

Foto / Facebook Jelena Vuckovic

Nedavno je Jelenin brat Mirko dobio drugog sina, a porodica je organizovala gala slavlje u Surčinu.

BONUS VIDEO

hypetv.rs / republika.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner