Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

OTKRIVENI NOVI DETALJI SUKOBA SESTARA ARADINOVIĆ: Indi je pretila da će objaviti sa kime je sve Edita bila!

Objavio: RHT
28/01/2023 10:30 PM

Šta je Editu izvelo iz takta

Foto: Printscreen Ilustracija

Snimak tuče sestara Edite i Indire Indi Aradinović, koji se pojavio na društvenim mrežama, šokirao je javnost. Sestre su se potukle ispred jedne zgrade, a dugo se spekulisalo o razlozima ovakvog njihovog ponašanja.

Prema izvorima bliskim porodici Aradinović, razlog sukoba je bio pretnje koje je Indi upućivala mlađoj sestri Editi. Navodno je Indi stalno pretila Editi, što je dovelo do eskalacije sukoba.

Istovremeno, izvor je otkrio i da je animozitet između sestara počeo zbog poslovnih saradnika, a nastavio se nizom uvreda koje je Indi svakodnevno upućivala mlađoj sestri po pitanju njenog ljubavnog života.

– Edita je doživela vrtoglavi uspeh čim je započela solo karijeru, a to je bilo sasvim dovoljno da izazove ljubomoru kod Indi, čija se karijera godinama nije pomerala sa mrtve tačke. Umesto da se sama založi za sebe, Indi je očekivala da je sestra poveže sa njenim saradnicima i da će joj proslediti pesme koje se njoj nisu dopadale, ali to se nije dešavalo. U proteklih pet godina njihov odnos je zbog toga bio turbulentan, a sestre su se često javno peckale i prozivale, a čak su se i blokirale na društvenim mrežama – kaže na početku izvor, i objašnjava da su Indi i Edita bezuspešno pokušavale da razreše svoj odnos.

– Umesto da na miru sednu i pričaju o svemu, Aradinovićeve su javno iznosile da nisu u dobrim odnosima. Indira je Editu u jednom trenutku javno nazvala i lažnom sestrom, a redovno ju je prozivala kod članova porodice, pevača i saradnika. Edita je, s druge trane, više puta pokušala da je smiri, hvalila ju je u javnosti i promovisala njene buduće projekte, ali to nije bilo dovoljno za prestanak sukoba – priča izvor, i navodi da je do brutalne tuče došlo upravo zbog Indirinih pretnji da će javno razotkriti sve Editine tajne.

Foto: Youtube printscreen/AmiG Show

– To što nijedna nova pesma koju je Indi objavila nije doživela veliki uspeh dok su pesme njene sestre imale milionske preglede dodatno je pogoršalo situaciju. Kako nije mogla poslovno da joj našteti, Indi je zapretila sestri da će javnosti ispričati sve što zna o njenom privatnom životu, ali i objaviti fotografije i prepiske koje dokazuju s kim je i kada bila u vezama. To je bila kap koja je prelila čašu za Editu, koja se mesecima borila sa sestrinim agresivnim fazama – tvrdi izvor, i otkriva da je upravo to razlog zbog kog je mlađa Aradinovićeva otela sestri telefon i fizički je povredila.

– Tog dana Edita je bila kod majke Florije, a Indi je naknadno stigla. Odmah su se posvađale jer je Indi rekla Editi da neće da je vidi u porodičnom stanu. Verbalni sukob ubrzo se pretvorio u obračun jer se Indi zaklela da će medijski da uništi sestru, uzevši svoj telefon uz pretnju da će istog trenutka nazvati sve svoje kontakte iz medija. Editi je pukao film i krenula je da joj otima telefon, a okršaj se nastavio u dvorištu. Iako pokušavaju da zataškaju svoj loš odnos, Indirina ljubomora prema Editi nikada neće proći i pitanje je dana kada će se fizičko nasilje ponoviti. U celoj situaciji najviše ispašta njihova majka jer ovakve tuče godinama gleda i strepi da će se jednog dana završiti kobno – završava izvor za “Alo!”.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner