Background adbanner
calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PROMOCIJA KNJIGE TOMI ZDRAVKOVIĆU! Veliko oduševljenje! Pojavila se i ona! SVE SPREMNO ZA FESTIVAL U ITALIJI! Najpopularnija manifestacija sa 350 štandova!  DEJAN DRAGOJEVIĆ ZADAO DOMAĆI ZADATAK! U D-Castu”priča koja je izazvala lavinu komentara! “ON DETE NIKADA NEĆE NAPRAVITI” Tara Simov UDARILA na Ša Ovo su PRVI ZNACI DIJABETESA koji ŠTETE ORGANIZMU: Ne deluju opasno na prvi pogled, ali… PRAVO U METU, POGAĐA I NAJHLADNIJE SRCE! Ovo je najtužnija pesma pisana po istinitom događaju MELANIJA NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI O TRAMPU! Otkrila pravu istinu o njihovom braku, evo kako se zapravo ponaša prema njoj Tijanin U*ICA JE BIO ZLOSTAVLJAN U DETINJSTVU?! Igor Jurić u “Malim stvarima”, evo šta je sve ispričao Snežani Dakić! TUGA! ZAVIJENI U CRNO! PREMINULA ČUVENA GLUMICA! Pronašli je u svom domu, porodica otkrila detalje tragedije! Vozači, obratite pažnju! Ove TRI STVARI morate UVEK imati u AUTU! KAĆA DOBILA VILU U BUDVI! Pevačica ne krije da poseduje dom na kome joj svi zavide! TEMPERATURA PADA ZA 20 STEPENI! Očekuje nas VREMENSKI UDAR, zahlađenje i pljuskovi GOCA NIKAD ISKRENIJE PROGOVORILA O INTIMNOM ODNOSU: “Ne maltretiraš muškarca da mora da izdrži …” Dnevni horoskop za subotu, 28. septembar: Škorpiju izjeda ljubomora, Vodolija emotivno ispunjena, a ovaj znak će prosperirati “CELU NOĆ I JUTRO ANALIZIRAM SVE” Vučić o razgovorima o Kosovu i Metohiji JASNA PORUKA PREDSEDNIKA SRBIJE IZ NJUJORKA Vučić: Ko izgubi danas jednu godinu, izgubio je mnogo više godina napretka

OTKRIVENE SVE NJENE DIJAGNOZE Ana Ćurčić se bori sa ozbiljnim psihičkim problemima

Objavio: RHT
25/03/2023 10:00 AM

U toku emisije “Pitanja novinara” Ana Ćurčić i Anđela Đuričić ušle su u žestoki sukob.

Foto: Printscreen YT

– Danas mi je rekla da sam šizofreničarka na papiru, ja to nisam, tako da joj sledi tužba. Pukao mi je film, njeno ponašanje nema meru- rekla je Ana.

-Vi ste mene vređali, omalovažavali i iznosili stvari o meni. Jedan jedan smo apsolutno. Ja sam čak možda dva – rekla je Anđela.

– Ti i ja nikada ne možemo biti jedan – jedan. Nisam šizofreničarka na papiru kao što si rekla. Mogu da kažem svoje dijagnoze. Imam anksiozni poremećaj sa napadima panike, i to je danas normalna pojava izazvana stresom- rekla je Ana.

-Ja pričam samo šta sam čula. Ona je mene gurnula onda kad je bilo ono sa njom i Zvezdanom. Ja imam pravo na svoje mišljenje Darko – rekla je Anđela.

-Je l’ to šizofrenija? – pitala je Ana

-Rekla sam da sam u njenom pogledu videla to, ali njoj očigledno samo mje mišljenje ne odgovara. Nisam ja jedina, prva sam koja je rekla nešto iz njihove rasprave, ali doći će ona u situaciju kad će joj neko drugi u svađi reći ono što joj je Zvezdan rekao. Scvi udaraju na ono što najviše boli. Ne znam da li je istina to što je rekao, ali nisam poslednja od koje će to čuti – rekla je Anđela.

alo.rs

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner