Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

Otkrivena prava istina! Sandra Rešić bila u vezi s pevačicom!

Objavio: RHT
09/06/2021 3:06 PM

Dok Sandra Rešić juri što bolji plasman u rijalitiju, nije ni svesna da je dečko s kojim se zabavljala pre Zadruge ostavio. Kako saznajemo on je čuo da Sandra voli devojke i da je svojevremeno bila u vezi sa jednom koleginicom.

Sandra Rešić-Foto:Printscreen Instagram

“Sandra voli i muškarce i žene, ne znam zašto to ne prizna i čega se stidi. Kada je već toliko otvorena i zabija nos u tuđe živote, mogla bi nešto i o svom da ispriča. Njen bivši partner saznao je da je ona bila u vezi s jednom koleginicom, zato je i ostavio. Koliko je bila zaljubljena u njega govori i činjenica da ga je u Zadruzi svega tri puta pomenula”, kaže izvor.

Sandra je jednom prilikom i sama priznala da teži istom polu, a da li je bila ozbiljna prosudite sami.

“E, pa, lakše mi je da podnesem 100 ružnih poruka, nego brdo slika polnih organa “muškarčina”. Druže, da li misliš da ću ja da kažem:

“Vau, dođi i uzmi me!” Volim žene. Tačka”, napisala je ona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner