Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

Otkriven razlog tuče Edite i Indi Aradinović – “Zato je zgrabila njen telefon”

Objavio: RHT
28/01/2023 11:00 AM

Sestre Indira i Edita Aradinović su se žestoko potukle pre nekoliko dana na ulici, a sada je otkriven navodni uzrok svađe.

Foto: Printscreen Ilustracija

Prema neimenovanom izvoru, svađa je počela zbog poslovnih saradnika, a nastavila se nizom gnusnih uvreda koje je Indi svakodnevno upućivala mlađoj sestri po pitanju njenog ljubavnog života. “Edita je doživela vrtoglavi uspeh čim je započela solo karijeru, a to je bilo sasvim dovoljno da izazove ljubomoru kod Indi, čija se karijera godinama nije pomerala sa mrtve tačke” rekao je izvor. Indi je Editu u jednom trenutku javno nazvala i lažnom sestrom, a redovno ju je prozivala kod članova porodice, pevača i saradnika.

Do brutalne tuče je došlo zbog Indirinih pretnji da će javno razotkriti sve Editine tajne. “Indi je zapretila sestri da će javnosti ispričati sve što zna o njenom privatnom životu, ali i objaviti fotografije i prepiske koje dokazuju s kim je i kada bila u vezama. To je bila kap koja je prelila čašu za Editu, koja se mesecima borila sa sestrinim agresivnim fazama” rekao je izvor.

Ovaj incident je još jedan u nizu nesuglasica među ovim sestrama, koje su se često javno peckale i prozivale, a čak su se i blokirale na društvenim mrežama. Sada se čini da je ovaj incident bio poslednji u ovom dugom nizu sukoba.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner