Background adbanner
Background adbanner

OTKRIVEN PRAVI RAZLOG RASKIDA UKI I SERGEJA PAJIĆA, MLADI PEVAČ KRIV ZA SVE?

Objavio: RHT
21/09/2021 2:08 PM

RASKID ZBOG SERGEJEVE LJUBOMORE?

 

Jedan od najpopularnijih javnih parova mlađe generacije tikokerka Uki Kju i pevač Sergej Pajić, rastali su se pre par meseci.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Una Kablar (@uki_q)


Njihovi fanovi bili su jako tužni kada su Uki i Sergej objavili da više nisu zajedno, ali se niko od njih nije javno oglašavao o detaljima raskida.

Uki je sinoć bila gost u emsiji “RED ZONE”, na HAJP televiziji gde je voditeljki Katarini Ristić otkrila kako je Sergej Pajič bio taj s čijom se ljubomorom popularna tiktokerka prilično teško nosila. Sergej je sa druge strane u pesmi “NJENE REČI” spomenuo raskid sa Unom i tu stavio tačku na njihov odnos.

 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU EMISIJE RED ZONE SA UKI KJU:

 

 

AUTOR: HYPETV.RS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x