Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

Otkriven pravi razlog raskida! Andreanin verenik muvao njenu majku!

Objavio: RHT
02/06/2021 3:09 PM

Andreana Čekić početkom godine raskinula je veridbu sa Markom Miloševićem i odlučila da zauvek stavi tačku na taj odnos. Pevačica je više puta raskidala i mirila se sa svojim dugogodišnjim partnerom, ali sada je zaista kraj. Ona je potvrdila navode da više nisu zajedno, a o razlozima nikad nije htela da priča.

Andreana Čekić i Marko Milošević-Foto:Printscreen

“Andreanu je sramota da ispriča zbog čega je raskinula sa Markom. On je jedne noći mrtav pijan muvao njenu majku, čega se verovatno ni ne seća. Andreana mu je do sada opraštala razne gluposti, ali preko ovog nije mogla da pređe, bukvalno joj se zgadio”, kaže izvor.

Prema pisanju medija njih dvoje su raskinuli zbog fizičkog sukoba na zimovanju, posle čega nikad više nisu stupili u kontakt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner