Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

OTKRIVEN MOTIV SAČEKUŠE: Ranjavanje Hemije opomena?

Objavio: RHT
19/01/2023 3:15 PM

Nemanja Bojović – Hemija (39) upucan je jer je navodno planirao da preuzme rukovođenje nad Partizanovom navijačkom grupom, koju je pre hapšenja predvodio Veljko Belivuk.

Foto: Screenshot Youtube

Pripadnici policije tragaju za dvojicom mladića koji su utorak oko 22 časa u Železničkoj ulici u Zemunu upucali Nemanju Bojovića zvanog Hemija, vođu Partizanove navijačke grupe „Zabranjeni“, i njegovog prijatelja Nikolu K (24).  

Navodno, meta je bio samo Bojović, a sumnja se da se radi o opomeni zbog duga, ali i zbog toga što je hteo da preuzme rukovodstvo nad navijačkom grupom „Principi“, na čijem je čelu pre hapšenja bio Veljko Belivuk.  

Foto: Printscreen YouTube

Jedan od pravaca istrage vodi i do navijačke grupe „Principi“ jer se pojavila informacija da je Bojović sa svojom grupom „Zabranjeni“ od nje pokušao da uzme primat i da je stavi pod svoju komandu. Međutim, to se navodno nije dopalo „Principima“.

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner