Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

OTKRILI SMO! OVAKO IZGLEDA SUPRUGA POZNATOG REPERA! (VIDEO)

Objavio: RHT
16/04/2021 5:00 PM

Reperov boravak u rijalitiju i prisan odnos sa jednom od ukućanki nije poljuljao bračni odnos.

Supruga repera i bivšeg učesnika rijalitija, Ivana Ivanovića Đusa, gotovo nikada se ne pojavljuje u javnosti, tako da i mnogi njegovi fanovi ne znaju kako izgleda.

Ivan Ivanović Đus-Foto:Printscreen/Alo

Ipak, sada je Danijela snimljena kako šeta ulicom u potpuno opuštenom izdanju dok je obavljala svakodnevne obaveze. Inače, njih dvoje su pre četiri godine dobili sina kome su dali ime Viktor, dok su prošle godine postali roditelji i devojčice Staše.

Danijela Ivanović-Foto:Printscreen/Alo

Podsetimo, Đus je tokom učešća u rijalitiju “Parovi” u jednom momentu bio veoma prisan sa Teodorom Radoičić i tada mu je rečeno da je njegova supruga veoma ljuta zbog njegovog ponašanja.

Ipak, on je tada istakao da je i te kako siguran u svoj brak, te je naglasio da ga supruga Danijela nikada ne bi ostavila.

Danijela Ivanović-Foto:Printscreen/Alo

– Ne verujem da me je žena ostavila, ja nju poznajem, bio je kratak i jasan Đus.

Alo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner