Background adbanner
Background adbanner

OTKRILI RAZLOG RASKIDA: kraj ljubavne priče manekenke i košarkaša

Objavio: RHT
22/11/2022 6:00 PM

Kako nam je svet poznatih na dohvat ruke često se dešava da njihove veze budu isto toliko dobro poznate celom svetu.

Foto: Printscreen ilustracija

Kendal Džener, manekenka porodice Kardašijan i uspešni košarkas Devin Buker su stavili tačku na njihov odnos nakon gotovo dve godine od početka glasina o njihovoj ljubavi.

Par koji je prvi put svoj odnos stavio u svetlo javnosti na Dan zaljubljenih 2021. rekao je da iako su se trudili da opstanu, zbog svog gustog rasporeda i posvećenosti karijeri odlučili su da krenu svako svojim putem, završavajući vezu na prijateljski način, obostranom odlukom. 

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x