Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

OTKRILA ŠTA CARU SMETA KOD ALEKS Zorica iznela sve detalje njenog razgovora sa Filipom

Objavio: RHT
19/01/2023 5:45 PM

Zorica Marković je stigla u pušionicu i počela da prepričava zadrugarima svoj razgovor sa Filipom Carem, koji se dogodio nakon konflikta koji su imali u emisiji “Pitanja gledalaca”.

Foto: Printscreen

– Dva puta mi je ponavljao ono što je rekao za stolom. Ja njemu kažem da me to ne interesuje. Odakle njemu trip da sam ja pristrasna. Ona mi je draga, saslušala sam je – krenula je Zorica:

– Ja rekoh: “Stani, čoveče, mene zanima naša realcija”. Rekla sam mu da je g*vno zbog onoga što je uradio. Pitam ga, da li je već znao sve, znao je. Ispričala sam mu otkad znam Aleksandru. Stvarno nismo nikoga ogovarale, teško joj je. Devojka se raspada, stvarno ju je ono pogodila. Meni je bilo žao. On tripuje da nas dve sedimo i ogovaramo. Da li je normalan čovek? Zna li on ko sam ja. Kakav klan, kakve Maje, Aleksandre… Ja stvarno nisam pristrasna u njihovom odnosu. Govorim joj da bude dostojanstvena, ništa njega ne pominjem, on odmah reaguje. Ja nisam došla ovde da teletabišem – govorila je pevačica.

– Šta je ona konkretno pogrešila u odnosu sa njim? – dodala je Miljana Popović.

– Ne zanima me to, mene je zanimao naš lični odnos, šta šišti da je ja branim. Od čega, od koga… – pričala je Zorica.

– Postao je živčan totalno – ubacio se Bojan Simić.

– Što se njega tiče, ona sve laže i folira, pa je sad počeo i Dejana da hvali. Ja sam vrlo surova. A ustvari priča za kamere. Mene niko neće uslovljavati. Pričala sam sa njim kao muškarac. Pita me šta sam rekla ono za Maju, ja mu ispričala otkad je znam, kako sam se svađala, zašto. Nikome ne ćutim. Neka sjaše sa mene više. Na kraju izlazi da kupi iz gajbe da jede, kaže shvatio je… Drži predavanje ovde, traži tišinu, ja šapućem sa ženom, on šišti. Šta mu je… – govorila je pevačica.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner